Kamil_ Kamil_
ocena: 9

Nie rozumiem dlaczego do roli córki przepięknej Daisy i przystojnego Benjamina wcieliła
się tak BRZYDKA aktorka?? w życiu bym nie powiedział że Caroline jest córką Benjamina...
przeciez ona była okropna..

• litwosxd litwosxd
    ocena: 8

Stwierdzam u Ciebie ciężką chorobę zwaną idiotyzmem - lub przynajmniej jej zalążki.

• Kamil_ Kamil_

a na jakiej podstawie takie wnioski przemądrzały znawco?

• litwosxd litwosxd

Przede wszystkim trzeba być osobą nieco ograniczoną, by uznać kobietę przeciętną za brzydką. Nie ma brzydkich kobiet, są tylko ograniczeni ludzie.

• Kamil_ Kamil_

Jako filmowe dziecko Blanchett i Pitta aktorka która wcieliła się w córki jest brzydka i tyle. No i współczuję Twojego poglądu na świat, twierdząc że nie ma brzydkich kobiet, sa i jest ich mnóstwo, tak samo jak brzydkich mężczyzn.

• Eryniae Eryniae

znaczy powiem tak - faktycznie jako dziewczynka i jako dorosła kobieta - urodą nie grzeszy, aczkolwiek w porównaniu do jej urody z bycia nastolatką, do bycia kobietą - jest lepiej :D

• Blue_Angel Blue_Angel

Nie ma brzydkich kobiet, ani brzydkich mężczyzn - co najwyżej zaniedbani, nieodpowiednio ubrani. Zobacz ile jest sławnych modelek, aktorek na pozór pięknych, a jak wyglądają bez makijażu, w domowych łachach? A na czerwonym dywanie wyglądają jakby je na żywo dotknął photoshop...
            To samo tyczy się mężczyzn. Polacy nie dbają o siebie, zakładają byle co! Wystarczy inne uczesanie, inny ciuch i od razu robi się ciacho.. ;)

• RogerVerbalKint RogerVerbalKint

Nie ma brzydkich kobiet - czasem tylko wina brak - może być potwór, byle miał otwór...

• Blue_Angel Blue_Angel

OMG :D

• wikiw99 wikiw99

Jak dla mnie Ormond i Blanchett są jednakowo przeciętne, co do Pitta to bije je na głowę.

• Filipo210

Tak twoja opinia jako kobiety jest bardzo obiektywna oceniając inną kobietę. Blanchett w porównaniu do Ormond jest przepiękna. Myślę, że każdy facet to potwierdzi.

• Blue_Angel Blue_Angel

i ja jako kobieta też powiem, że Blanchett jest przepiękna! Ma oryginalną, zachwycającą urodę. Ormond wygląda mi na płaczkę ;)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: