Sol1987 Sol1987
ocena: 5

przereklamowany:/takie nie wiadomo co....:/

• _mangusta221 _mangusta221

chyba nie zrozumiałaś/eś po prostu filmu i tyle

• bacus1
      ocena: 8

Mi się film spodobał, ale co w nim jest do zrozumienia to nie wiem:/ każdy ma prawo do własnej opini, a nie ma płytszego argumentu niż ten o "niezrozumieniu" filmu.

mi też film się podobał ,a do mojego argumentu to jest przecież możliwe czyż nie?na dobrą sprawę zdarzają się ludzie którzy nie mogą/potrafią zrozumieć płytkich filmów jakie powstawały i powstają.

• waukorbowy waukorbowy
    ocena: 10

"przereklamowany:/takie nie wiadomo co....:/" - ten komentarz swiadczy o tym że masz bardzo ubogie słownictwo i jesteś umysłowym leniwcem. Omijaj klasyke sci-fi , oglądaj tylko ckliwe i banalne gówienka w stylu Tytanic3D(masz w ulubionych10/10) a bedziesz zadowolony/na.

• Sol1987 Sol1987
      ocena: 5

Titanic to film wszech czasów!zapamiętaj to sobie,nie ma lepszego,i nie ma lepszych efektów specjalnych!

• Tortuga033 Tortuga033

Bardziej to "przereklamowanie" pasuję do ckliwego Titanica.
        The Thing, to po prostu klasyk. Szkoda że takich horrorów praktycznie już nie ma.

• Andrewx51 Andrewx51
      ocena: 9

No raczej że jest umysłowym niedorozwojem. Tak samo jak wszyscy ci którzy porównują The Thing z Alienem

• Janko_Muzykant Janko_Muzykant
    ocena: 8

"Nie wiadomo co" Ja mówię że jeden z najlepszych o ile nie najlepszy horror sci-fi jaki kiedykolwiek powstał. Bardzo dobre efekty(nie to komputerowe gówno) , świetnie zbudowane napięcie, klimat i akcja. Tak w kilku słowach można scharakteryzować ten film.

• nevport

Problem w tym że film był i jest za słabo reklamowany jak na tak wybitne dzieło!

• Jared_2 Jared_2

,,przereklamowany:/takie nie wiadomo co....:/'' chyba mówisz o twoim guście :)

oglądaj Mode na sukces będziesz zadowolona xD

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: