dzabi dzabi
ocena: 10

Film powinien być co najmniej w top 50 wszechczasów ale niestety nie był reklamowany i mało kto go oglądnął. A Ci co widzieli oceny wystawiają konkretne.

• DasEfx90 DasEfx90

Owszem film bardzo dobry ale w top 50 wszechczasow to bez przesady :) ale to kolejny film z udzialem ethana hawka ktory ogladalem z wielkim zainteresowaniem :) polecam brooklyn finest tez z ethane hawkiem - swietna rola i gra aktorska

• dzabi dzabi

Brooklyn Finest oglądnąłem również bardzo mi się podobał, może rzeczywiście przesadziłem z tym top 50 ale top 100 i nie popuszczę:)!

• DasEfx90 DasEfx90

top 100 ok zgodze sie :)

• Jack_Holborn Jack_Holborn

Trudno to porównywać do "Brooklyn finest". To całkiem inna bajka, choć oba są ciekawe. Tu mamy do czynienia z opowieścią osnutą na faktach autentycznych, ciekawie zrealizowaną, choć bez żadnych fajerwerków; takie studium zachowań dwóch kumpli, którzy mogą stanowić ilustrację dla przysłowia "czym skorupka za młodu...". Warto poświęcić te 1,5 godziny dla złapania oddechu przed kolejnymi mordobiciami itp;-)

• kinoman1985

Dlaczego tak mało ludzi oglądało ten film ,może miał slabą promocje pewnie nie był grany w kinach po sobie go nie przypominam .A co do filmu to mocne kino blizej mu do dramatu niz kryminału opowieść która trzyma za gardło ,i to bez szalejącej akcji .8/10

• cappot

może się czepiam, ale fakty są wyłącznie autentyczne Jack_Holborn . pozdr.
          p.s. film rzeczywiście - prima

• bogafw
    ocena: 8

Świetny film. Zostaje w pamięci

• septurion7 septurion7
    ocena: 7

Chyba widziałeś mało filmów w swoim życiu, ta produkcja jest solidna, i mocna od strony realizmu. Jednak nie jest to film wybitny. Polecam:
    Crash, Infiltrację, Prawdziwą zbrodnię (1999), Zostawić Las Vegas, Ssonda, Hana-bi, Incepcja czy Raport mniejszości.
    Poczuj różnicę.

• dzabi dzabi

Mogę zaryzykować w ciemno, że widziałem więcej filmów od Ciebie. A co jest wybitne dla mnie nie musi być wybitne dla Ciebie... nieprawdaż?! Widziałem wszystkie filmy o których tu piszesz (oprócz SSonda i Hana-bi) czuję różnicę pomiędzy tymi filmami a WDKY - ten ostatni po prostu rządzi!! Czuję różnicę bardziej niż się spodziewasz:)

• danielkirej danielkirej

im więcej filmów o podobnej tematyce z Eatanem tym bardziej go lubię. Szczerze spodziewałem się trochę więcej akcji, ale sama fabuła "przyćmiła" mój umysł i obejrzałem tę pozycję z dużym zadowoleniem. Ciekawa historia, dobra obsada i ta muzyka z czołówki (pojawia się też w innych momentach) super dobrana do klimatu. Chyba nie będzie to krzywdą jak dam 8/10

• SensationTMF SensationTMF

Rewelacyjny film. Te 2 godziny zleciało mi jak 20 minut :D

9/10

• fazer888 fazer888
      ocena: 9

Film niesamowicie życiowy i autentyczny naprawde mało jest takich filmow ostatnio niestety. Z podobnych filmow opartych na faktach moge z czystym sumieniem polecic --> http://www.filmweb.pl/film/Powrót+na+ring-2009-480926

• k0k0s
        ocena: 8

Rewelacja :] , wczoraj leciał w Canal+ o 00.30 ;/ i tak zarwałem nocke :D
        Rzeczywiście nie słyszałem o tym filmie. Gdyby nie C+ to chyba bym go nie obejrzał.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: