harnas_30

Inni nie wytrzymają długo:)

• agnessailormoon agnessailormoon
    ocena: 10

Nie wytrzymają ci, którzy nie rozumieją innych, bo nie mają lub nie używają empatii :(

Ja go uwielbiam, moja matka również, a facet kręci filmy z własnej autopsji, bo zapewne sam dla siebie jest świetnym psychologiem :))
    Szkoda, że takich ludzi się nie rozumie i uważa się za szaleńców, ale to świadczy na niekorzyść tych, którzy tak myślą, bo mówiąc tak ujawniają na poziomie psychologicznym to, że tak naprawdę mają problemy z sobą, bo stąd wynika brak zrozumienia, że nie rozumieją siebie :P

Uczcie się, uczcie... Woody Allen widocznie jest świetny w rozumieniu siebie i innych :)
    No i ma tyle odwagi :))

• peeszet
      ocena: 7

bla bla bla, fanem nie jestem wytrzymałem

• joka_2 joka_2
      ocena: 7

mam ochotę trzepnąć. nie lubie takich uzytkownikow jak agnessailormoon :< ona wie lepiej, a my nie wiemy nic! bo nie spodobal nam sie np film :D haha

• szponter szponter

"poziomie psychologicznym to, że tak naprawdę mają problemy z sobą, bo stąd wynika brak zrozumienia, że nie rozumieją siebie ".......co za qrwa BZDET!!!!!!!!!!!!!

• mallon92 mallon92

Nie zgadzam się z tobą, prawie nie znam twórczości Allena a ten film powalił mnie na łopatki. Fantastyczny :)

• XMario
    ocena: 10

Wszystko zależy od gustu. Także nie zgłębiałem jego twórczości. Niesamowity film. Głębia w jaką się wpada w czasie oglądania jest niesamowita.

• ciastekzdzemem ciastekzdzemem

a ja się zgodzę. ja gościa kocham, wczoraj włączyłam mamie 'co nas kręci..." i zasnęła już podczas pierwszego monologu ;) dla mnie film na pewno dziwny, ale właśnie tej dziwności u niego szukam i zawsze znajduję. jest nietuzinkowy, ciekawy, świeży, tak, jak ten film. przyznajcie, że rzadko widuje się na ekranie TAKIE relacje inteligetnego starca i głupiutkiej blondynki, która nie skończyła jeszcze liceum. dla mnie mocna 7 ;)

• mrech
    ocena: 8

przesadzasz ! film świetny, prowokacyjny zwłaszcza dla poukładanego mieszczaństwa, zmuszający do niepokoju przemyśleń, ..ba .. do zweryfikowania swoich poglądów na życie...taka jest twórczość Woody Allena..., dla mnie nie do przecenienia..

• Gruntowny Gruntowny
    ocena: 2

Święta prawda, niestety... Szkoda, że tego nie wiedziałem przed seansem - ale musiałem spróbować ;)

• Megins Megins

dobra, ale bez przesady, zęby ocenić film 2/10.. według mnie- świetny. uwielbiam to nietuzinkowe spojrzenie na świat Allena.

• Gruntowny Gruntowny
        ocena: 2

Oceniłem ten film tak nisko, ponieważ główna postać jest zaprzeczeniem wszystkiego, czym chciałbym się stać w przyszłości. Nie mam nic przeciwko przemyśleniom odartym z iluzji i ściemy - ktoś powiedział, że z wiekiem nie można nie stać się cynikiem. Rozumiem to. Sam jestem bardzo cyniczny. Bardzo lubię też House'a. Ale postać Borisa Yellnikoffa to było dla mnie za wiele - i to o wiele za wiele. Precz ze zramolałymi narzekaczami! :P

• Megins Megins

faktycznie w pewnym momencie ta postać stała się irytująca, ale własnie taka miała być ;)

• zibi_bk zibi_bk
    ocena: 9

Cóż, na podstawie Twojej definicji tego filmu, chyba zaczynam się zaliczać do fanów Allena ;-)

• Beryl2 Beryl2

Ja się zgodzę, w tym postowym referendum, film obejrzałem cały tylko z ciekawości. Treść przyjąłem za to z niesmakiem, dla mnie niskiego lotu to było. Może nie znam się na twórczości Alena, słyszałem że ma grupę fanów i jest szanowany za wielkość dzieł jakie wypuszcza. Ten obraz natomiast mnie odraził do niego trwale.

• FenschuVonSchlang FenschuVonSchlang
    ocena: 4

Lubię Allena i jego poczucie humoru, obejrzałam sporo jego filmów, a ten jest wg mnie powielaniem po raz setny w sposób mało śmieszny tego, co już pokazywał, czyli krytyka kościoła, ludzka seksualność z dystansem, motyw faceta, który niełatwo adaptuje się do świata. Dziękuje, ale to już było i przedstawione w sposób ciekawy i śmieszny. Kondycja Allena po 2000 roku znacznie osłabła...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: