Gelu_247 Gelu_247
ocena: 4

Słyszałem na temat "Collector'a" sporo pochlebnych opinii, tak jak i recenzent dał 8 czach co
tylko jeszcze pozytywniej mnie nastawiło na seans.
Początek dość zwykły, acz również w miarę obiecujący. Później było już tylko gorzej, bo z
jednej strony myślałem, że mam przed sobą zwyczajny slasher, z czasem było trochę więcej
krwawych scen, ale te nie były jakieś WOW, takie o, rodem z familii "Saw'ów". W sumie to
jest taka swego rodzaju piła + niezniszczalny morderca.
Trochę ciekawych ujęć, główny bohater dosyć ogarnięty, z tym że cała akcja sprowadzała się
do biegania po chałupie, a jak już przy niej jesteśmy; to największy absurd w całym filmie,
który co by nie robić spoilerów opiszę słowami - Kevin sam (u kogoś) w domu.
Smutne też, że tytułowego Collectora w samym filmie było 'bardzo mało', tak wiem, był i
skakał po ekranie zabijając wszystkich, ale był NIJAKI, spodziewałem się dużo więcej na
jego temat.
Finał do dupy.

słabizna 4/10

• 44michal44 44michal44

Zgadzam się z Twoją opinią w 100% i ocene dałem tą samą... Pułapki prześmieszne, a szkoda bo klimat budował naprawdę fajny. Zły byłem po obejrzeniu bo zmarnowano potencjał. Zakończenie faktycznie idiotyczne, szkoda...

• kubek69
    ocena: 3

Ja również zgadzam się z przedmówcą. Film nijaki, nie sądziłam, że będzie miał 6 na filmwebie, spodziewałam się jakiejś słabej trójeczki...zakończenie standardowe, jak w każdym horrorze, nic specjalnego. Pila inaczej.

• aPsurdalny

Nie do końca mogę się z wami zgodzić panowie . Ja bardziej zwróciłem uwagę na pojedynek między dwoma charakterami . Niemal intelektualna bitwa na polu walki należącym do tytułowego "Zbieracza" . Ofiara była tak atrakcyjnym celem dla myśliwego , sam fakt polowania na zdobycz tego kalibru nie pozwalał przerywać zabawy . Piękne , przynajmniej dla mnie .

• Ruusak Ruusak

pułapki nie były takie złe, mają sens gdy weźmiesz pod uwagę zafascynowanie kolesia pająkami...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: