dori_sue dori_sue
ocena: 6

Moje zdanie jest takie: ten film nadaję powinien być wyświetlany nastolatkom ku
przestrodze. Dorosłych raczej znudzi. Przewidywalny, scenariusz, świat jest albo biały
albo czarny. Naziole są źli (chłopak tej dziewczyny biję wszystko co się rusza - nie
wyłączając swojej dziewczyny i przyjaciół, jest brzydki, niemyty i czytać nie lubi, głębsza
anliza też jest mu obca). To idiotyczne bo każdy przytomny lewicowiec wie, że po drugiej
stronie są ludzie z krwi i kości. Zli i lepsi. Kochają swoją rodzinę, są dobrymi uczniami.
Film zupełnie nie oddał grozy tej idei nie pokazał, że ona żyje w sąsiedzie, który jest
przykładem uczciwości, że może być to dyrektor teatru albo ksiądz. Nie, to idea która
dotyka brudnych (nie tęskniących za woda i mydłem), kiepsko wytatuowanych od stóp do
głów ludzi raczej ubogich albo ludzi staczających się. Mnie nie przestraszył, bo jeżeli
nazizm to budzi się właśnie w ludziach, którzy tak jawni i idiotycznie go demonstrujących
to cały świat może spać spokojnie.
Jak ktoś oglądał Romper Stomper właściwie może sobie darować pójście do kina
(podobne sceny i fabuła, tylko muzyka gorsza).
Trochę spodziewałam się zobaczyć jak żyją kobiety w takich środowiskach, jak sobie
radzą, jakie są więzi między nimi. Tego było za mało i było za płytkie.
Scena roku to jak mama ujawnia co robił dziadek dziewczyny. Dobry Boże, jakie to było
głupie! Dobrze, że chomików żywcem nie zjadał.
Podsumowując ten film nie pomoże lewicy. Niestety.
Oczywiście, każdy może mieć swoje zdanie dlatego nie odradzam wycieczki do kina.
pozdrawiam :)

• Lordpaganus Lordpaganus

podpisuję się pod twoimi słowami. Ostatnim obiektywnym filmem o skinach był This is England. Polecam Fuhrer Ex.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: