paparf paparf

kontynuacja barbarzyncy
jak na tamte lata niezla produkcja
dynamiczniejszy niz poprzednia czesc
na pewno dla milosnikow
mi sie bardziej podoba niz poprzednik

• szarit szarit

Jestem miłośniczką ale pierwszy film zdecydowanie strawniejszy niż ten drugi...i to wcale nie z powodu dynamizmu....

• paparf paparf

pierwszy na pewno bardziej klimatyczny

• szarit szarit

Tu nie chodzi o klimat,fabuła,postacie sposób ich pokazania i nawiązanie do literackiego pierwowzoru w sposób tragicznie słaby i miałki co odstrasza mnie od tego filmu.Ten film jest matką i ojcem wszystkich mniej lub bardziej udanych seriali jakie pokazały się w latach 80 i królowały w latach 90 na naszych ekranach pt."Dzielny hero(lub heroina)i ich wierni przyjaciele".Ostatnio powtórzyłam sobie oba Conany z Arnim i czerwoną Sonię i przyznaję że z trudnością udało mi się wytrwać i przetrwać te filmy.O dziwo oglądając włoską baśni fantasy "Pierścień Smoka"tego problemu już nie miałam czemu?nie wiem,widać Europejczycy robią lepsze fantasy niż Amerykanie mimo zdecydowanie niższych budżetów i słabszych efektów specjalnych,a Amerykanie nawet ekranizacji jednego opowiadania porządnie zrobić nie potrafią tylko wydziwiają i wymyślają nie wiadomo co a efekt jest bardzo smutny dla fana prozy Roberta E.Howarda.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: