VanKert VanKert
ocena: 4

znowu to samo, ślimaczy się i na koniec Sylwuś samotnym choć zdziadziałym już bohaterem... bagienko policyjne też jak zwykle, nic nowego, ogólnie nudne i można spokojnie sobie odpuścić...

ocena za to niezwykła, heh... czyżby puszczali jakąś edycję tanich i kiepskich filmów i ma się sprzedać?

pozdrawiam

• trancefan1986 trancefan1986

Zgadzam się. Fabuła i pomysł bardzo ciekawe, ale film sam w sobie niestety nuudny i tylko na początku i na końcu dużo się dzieje, no ale to w końcu nie jest film akcji, tylko dramat.

• black_bastard black_bastard
    ocena: 10

dziecko nie zrozumiales filmu, nie bierz sie za bardziej ambitne filmy skoro nie kojarzysz prostych wnioskow. Edycje kiepskich wypowiedzi to masz ty.

• VanKert VanKert

to wszystko co masz do powiedzenia internetowy blakusiu? :]
      coś jeszcze na temat tego kiepskiego filmu? cieszę się, że już nawet taki jest dla ciebie ambitny, wiele przed tobą tylko krocz powoli bo się spocisz... ;]
      p.s. wal se dalej te dziesiątki na prawo i lewo ;] widzę że za wiele ci nie trza do szczęścia, pozazdrościć... :]

• black_bastard black_bastard
        ocena: 10

hahhaha podaj tresciwe argumenty, ktore przemawiaja przeciwko temu filmowi, to moze potraktuje cie wiarygodnie. Film jest swietny i glupia paplanina jakiegos pendraka, ktory nie potafi nawet podac wlasciwych argumentow tego nie zmieni.
        PS: dziesiatki daje najczesciej najlepszycm filmom w swojej kategorii.
        Ktos kto daje takim filmom jak : Upadek, Miedzy Slowami, Przyladek Strachu takie niskie noty, nie ma prawa w ogole sie zabierac za ocenianie filmow. Kung Fu Panmda ma wiecej od Przyladku Strachu hahahha, stary ty wez juz nie zabieraj sie za odpisywanie mi odnosnie oceniania filmow bo mi sie smiac chce. W dodatku twoje oceny w 90 pro to 5 i 6 wiec autorytetem to ty nie ejstes.

• VanKert VanKert

tak szczerze to z ludźmi plującymi na lewo i prawo na innych nie bardzo mi się kce gadać, mógłbym się dostosować do twojego jęzora ale jednak mnie to nudzi, pokłóć się może z sąsiadką o cokolwiek, heh, bo dyskutować to raczej nie umiesz... moje oceny są adekwatne do tego co widzę ze swojej perspektywy i ogólnie by się zgadzały z tym, że większość filmów jest taka sobie albo dobra... rzadziej bardzo dobra... coraz więcej też jest kiepskich jak to bywa wraz ze wzrostem rozpowszechnienia jakiejś umiejętności czy możliwości... ten jest dla mnie na "może być" czy też ujdzie. amen.

p.s. co ty z tymi dziećmi tak? masz jakiś problem z nimi? a może za dużo boli i im zazdrościsz? oj, nieładnie... jak śpiewał Poniedzielski "Bo to przyszłość narodu, czasem zmora i gorzej. Lecz na ziemi i w niebie - cała radość to dzieci..." ;] :]

• Cypisek_syn_rumcajsa Cypisek_syn_rumcajsa
    ocena: 8

Oczywiście, fakt, że Sly zagrał bardzo dobrze, obok Herveia Keitela nie ma żadnego znaczenia. Standardowy kryminał. Tak. Ale też wzorujący się na dobrych filmach kryminalnych i sensacyjnych, a nie tych gorszych. Ogólnie nie nudne, tylko wyważone i normalne kino. Ja nakłaniam do obejrzenia. Intryga nie jest pierwszych lotów lecz kreacje aktorskie wynagradzają w 100% "nie nowy, ogólnie nudny"przestępczy policyjny półświatek.

Oby więcej takich tanich i kiepskich filmów.

Pozdrawiam.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: