karlos03 karlos03
ocena: 7

Kilka pozytywnych opinii mądrych dojrzałych filmwebowiczow jest więcej warta niż 100
bezsensownych wpisów ludzi" wyzywajacych film od g*wna... :)

Oczywiscie film na plus,a tekst ,,W tym filmie jest wiecej prawdy niż wam się wydaje" jest
bardzo prawdziwy,slyszalem o takich projektach dlugo przed filmem ,co do niektórch rzeczy
nie można mieć pewności ale pewne jest to że LSD było od dawno testowane przez armie
która od zawsze prowadziała wszelakie dziwne badania żeby osiągnąć najdoskonalniejsza
armie,bo w końcu nie wiadomo jakie pozostałe mocarstwa prowadzą badania,i tak
bezensowny wyscig zbrojen trwa :)

• to-co-bierzesz to-co-bierzesz
    ocena: 8

ja tam wierze, ze ten film oparty jest na faktach, oprocz zakonczenia :) (tj az do sceny lsd w obozie)

• zenek_8 zenek_8
      ocena: 6

Ja tam mam to w dupie.
      Film jest niezły i tylko niezły. Kilka fajnych scen, dobrzy aktorzy i tyle. Jako całość kuleje trochę i nudzi pod koniec, ale nie jest to złe i nawet momentami zabawne.

• osheet44

Wiesz, po obejrzeniu trailer'a bardzo chciałem zobaczyć ten film, bo sam motyw jest rewelacyjny. Niestety z wykonaniem dużo, dużo gorzej.

• pixi222 pixi222

czyli wg ciebie każdy, kto skrytykuje "to dzieło" jest niedojrzały i głupi ?!
    Dla mnie ten film był kiepski... bez sensu i logiki może nawet ciekawie pokazana armia wg New Age, ale jakoś nie do końca...
    śmiesznych scen nawet nie było...

• DJ76

Mysle, ze pewnych rzeczy w filmie nie nalezy brac super powaznie, ale kto wie czy armie nie prowadza badan nad wplywem narkotykow na zolnierzy etc:) Z drugiej strony padaja tam slowa, ktore w odniesieniu do amerykanskiej bytnosci w Iraku pasc powinny. I te rzeczy nalezy brac na powaznie.
      Dla mnie smiesznych scen w filmie kilka bylo, chociazby scena gdy zapada decyzja, ze nalezy skrecic samochodem w prawo, i to co sie zaraz po nim dzieje. Film jest niezly + zaangazowany w istotny temat.

• karlos03 karlos03

pixi222 Za niedojrzałe uważam bezsensowne krytykowanie i wyzywanie filmow od najgorszego,psujac filmowi opinie tym samym zniechecajac innych do jego obejrzenia.Być może nie znalazłeś to czego szukałeś,mysle ze film nie celował w śmieszne sceny.
        Dj76 http://www.ithink.pl/artykuly/aktualnosci/swiat/narkotyki-w-... jest sporo jeszcze artykulow na ten temat ale ciezko odkopac i znalesc mi jest teraz.

• karlos03 karlos03

Zanazlem Świetny artykuł http://www.wykop.pl/ramka/1007253/zolnierze-z-szostym-zmysle... jest tu opisanych kilka
          zdolnosci,zjawisk które wykorzystano w filmie... :)

• pixi222 pixi222

ja nie krytykuję bezsensownie :P piszę, dlaczego mi się nie podobał :P nudny był, dłużył się, Clooney nie pokazał nic ciekawego, tylko scena z zabiciem kozy fajna i może, jak się żołnierze naćpali...
          Sorry koleś, ale ŻADEN film nie ma i nie miał 100 % pozytywnych opinii i pogódź się z tym :P... A lepiej, żeby potencjalny widz wiedział prze seansem, ze są tak różne opinie o tym filmie...

• DJ76

Zadna krytyka nie jest bezsensowna. Gdybysmy wszyscy lubili to samo, swiat bylby nudny. Film jest ciekawym glosem w kwestii interwencji w Iraku, i dlatego ma sens. Kwestia logiki w scenariuszu - jeszcze raz powtarzam - nie nalezy wszystkiego brac doslownie.

• karlos03 karlos03

Wydaje mi się że krytyka w stylu ,"Ale g*wno" , "film do dupy" ,"nudy i zal" jest bezsensowna, a co najgorsze najbardziej popularna forma "krytyki" na filmwebie, człowiek może się zniechęcic po komentarzach takich znawcow,dlatego juz poznalem sie na tym portalu i jak pisalem kilka opinii jest warta niż 1000 takich "żalow".Film nie jest jakis bardzo dobry ale na miano gowna nie zasluguje,oczywiscie DJ76 ze dystans do filmu trzeba zachować,pisałem to bardziej jako ciekawostki ;)Pozdrawiam was i oby rozrywka nie stała sie motywem przewodnim w swiecie filmu :)

• DJ76

To, co bedzie motywem przewodnim w swiecie filmu zalezaly od gustow wiekszosci:(( Ale kazdy czlowiek ma prawo wyboru - czy ogladac film zrobiony dla wiekszosci, czy bardziej ambitny.

Tak samo jak kazdy na filmwebie ma prawo wyrazic swoja opinie. A sposob wyrazu bardziej swiadczy o autorze niz o filmwebie:))

• KarolZet KarolZet
    ocena: 8

Tak to chyba jest, że kilku myśli, a reszta udaje myślących poprzez wyszukiwanie w filmie schematów uznawanych za "fajne". Więc jak się pojawi film nieschematyczny wychodzi kto jest pozerem, a kto używa mózgu.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: