christinearron christinearron

Film zapewne odzwierciedla poziom serialu.Więc nie rozumiem za co ma taką wysoką ocenę?

• przemczar93
    ocena: 8

Nie oceniaj filmu, którego nie widziałeś(aś), bo film jest świetny, magiczny i baśniowy, nie przypomina serialu ani trochę, nie dizwił(a)byś się tą oceną, gdybyś to zobaczył(a).

• MadSleepwalkerWoman518 MadSleepwalkerWoman518

ja widziałam i nie wiem co w tym jest baśniowego . film (zresztą serial też) zasługuje najwyżej na 3 ...

• josedratewka josedratewka

Jak na film familijny to ten obraz jest właściwie bez wad. Ogladałem po raz enty i znowu się rozmarzyłem.

• Pest_Abunai

Złożona przeziębieniem trafiłam w tv. 1: wyrosłam na Disneyu robiącym bajki dla dzieci a nie taki chłam (serial gorszy co prawda, mam porównanie dwóch odcinków a to chyba wystarczające), a 2: Dałabym 1 gwiazdkę ale te 98 minut filmu, aktorzy i aktorki (aktoreczki, jak kto woli) musieli się napracować. Jako obraz obecnego Disneya potknięć tam nie widzę faktycznie. Ale w konkretnym przypadku współczesnego Disneya, brak odstępstw od typowego obrazu to właśnie największy ból dla tych, którzy tego samego Disneya pamiętają sprzed wcale nie tak długiego czasu, a w zupełnie innym wydaniu.

• ilenoiz ilenoiz
    ocena: 1

Wchodząc tu byłam pewna że ten shit będzie miał ocenę 1, nie rozumiem dlaczego ludziom podoba się ten film. Zacznijmy od tego co pierwsze rzuca się w oczy, czyli koszmarne efekty specjalne. MASAKRA. Po drugie postać grana przez Selene Gomez to jest kompletne dno. Od początku jest arogancka, ma wszystko w d*pie, ma wyj*bane na rodziców i rodzeństwo, najchętniej usunęłaby ich z planety Ziemia. Rodzice zabrali ją na wakacje, nie do byle jakiego hotelu a ona opłaca się ciągłym marudzeniem i to jest niby zachowanie, które mają naśladować 10-letnie dzieci?! Serial Hannah Montana i Czarodzieje to jeden wielki chłam, różnią się tylko jedną i zasadniczą rzeczą, w odcinkach Hannah Montana uczy się dzieci co dobre a co złe, w Czarodziejach widzę tylko ciągłe pyskówki Alex do rodziców i braci, Alex jest zapatrzoną w siebie egoistką, a jej stosunek do najlepszej przyjaciółki jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. W życiu nie pozwoliłabym mojemu dziecku na oglądaniu czegoś takiego. W Hannah Montana zawsze na końcu odcinka jest morał, który uczy jak postępować. Miley Stewart jest kochająca dla ojca, brata i przyjaciół, troszczy się o nich co jest całkowitym przeciwieństwem Alex, która ciągle poniża braci i źle odzywa się do rodziców.

• przemczar93

Nie wiem, czy oglądałeś do końca, ale na koniec Alex się "przemieniła", po tym jak rzuciła niechcący zaklęcie mające sprawić, by jej rodzice się nigdy nie poznali i cudem je odwróciła.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: