MsScissors MsScissors

Jest to anime, prawdopodobnie z lat 80., oglądałam je jako mały dzieciak na vhs, a mam ponad 20 lat. Głównym bohaterem był biały szczeniak, miał dużą głowę, małe ciałko i w ogóle był uroczy :) odszukała go Matka, od której został wcześnie zabrany, ale była tak brudna i zabiedzona, że mały jej na początku nie poznał. Mama w końcu zmarła z wyczerpania, a film kończy scena, jak szczeniak, nagle zmężniały, wbiega na jakiś pagurek i patrzy się w niebo a'la Król Lew :).

Sporo kreskówek z dzieciństwa, których tytułów nie pamiętałam, już znalazłam. Filmu o tym piesku nie daję jednak rady wygooglować.

Mam jeszcze kilka takich, co mnie męczą, ale nie wiem nawet, jak je opisać :P

• Himeko-chan

Prawdopodobnie chodzi ci o anime "Kimba- biały lew" ^^
    Mogę pomóc w razie innych jak będę w stanie ;)

• MsScissors MsScissors

Nie Nie Nie! Na innym forum też mi ktoś podpowiedział Kimbę, ale proooszę, lew to nie pies! A mi o psa chodzi! Szczeniaka! Miastowego szczeniaka! Nie sugerujcie się tak bardzo ostatnim zdaniem!

• pokora pokora

101 Dakmatyńczyków albp Zakochany Kundel albo Wszystkie psy ida do nieba, Pies który jeździł koleją, Beethoven, moze jeszcze Scooby do, albo mój pies maks ;d z

• MsScissors MsScissors

Lassie, Buddy - pies na gole, Chihuahua z Beverly Hills, Lis i Pies, Pluto etc etc :/

Jak nie macie nic sensownego do napisania, to wstydu sobie oszczędźcie. Ja naprawdę proszę o pomoc, a nie o żarty.

• cloud_strife1 cloud_strife1

Balto?

• MsScissors MsScissors

Ech...szukam anime o białym, miastowym szczeniaku. Anime.o Białym. Miastowym. Szczeniaku. Nie szukam amerykańskiej produkcji w stylu Białego Kła.

• pokora pokora

Cujo moze to ?

• MsScissors MsScissors

Nie, dzięki.
                  To Wansa - kun :D

• aeriene

Jej wiem że sporo czasu minęło, ale nie mogę uwierzyć, że szukając tej bajki zapamiętałam DOKŁADNIE TO SAMO co ty : D kurde ale się naszukałam, podawałam taki sam opis i nikt nie pamiętał. Też wypożyczali mi to na vhs, ale teraz z tego co widzę to był to serial? Jeżeli ktoś się jeszcze natknie to może mi powiedzieć czy był też film?

• MsScissors MsScissors

jak znam życie, to na VHS pewnie było kilka odcinków zmontowanych razem. Dystrybucja zna takie rzeczy - pierwsze 4 czy 5 odcinków (troszeczkę pociętych) serialu "Jem i Hologramy" zostało wypuszczone na video jako pełnymetraż. Nie kojarzę też łączników na VHS między odcinkami "Piratów Mrocznych Wód"

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: