_ARMIN_ _ARMIN_

Proste dzieło, niby ciekawy pomysł ale wszystko jakieś takie nijakie. Mel Gibson też mnie nie przekonał. Facet pasuje raczej do poważnych ról. 5/10

• marcalina marcalina
    ocena: 8

trudno żeby komedia była dziełem historycznym dla wymagających osób pragnących wzbogacić wiedzę ,pleciesz farmazony

• _ARMIN_ _ARMIN_

Nie mam zamiaru brać udziału w kłótniach jak filmwebowe trole. Wyraziłem swoją opinię o filmie i tyle. Swoją ocenę uargumentowałem i nic więcej do powiedenianie mam.

• springerok springerok

No bez jaj! Proste filmy są najlepsze, w końcu mają przede wszystkim bawić. Jeśli lubisz bardziej ambitne opcje, zajmij się fizyką jądrową.

• kasiacieslak kasiacieslak

Zgadzam się co do tej nijakości. Tak się akurat trafiło że w tle tego filmu robiłam ozdoby świąteczne na choinkę. Dobrze, że film nie był wciągający, bo nie zrobiłabym tak długich łańcuchów :)

• SiwyPbk SiwyPbk

ha ha dobre dobre z tymi łańcuchami ...
      jak dla mnie to bardziej podobało mi się kilka innych komedii romantycznych, ale i tak wielki plus, może ciut lepiej mogli ten świetny pomysł wykorzystać... ale i tak warto oglądnąć.
      pozdrawiam :)

• Wikuu Wikuu

Film mi sie podobał, nieprzeciętny pomysł ja daję 9

• Private_Witt Private_Witt
    ocena: 7

a jaką komedie romantyczną dla wymagajacych proponujesz ? są takowe?

• Eryniae Eryniae

są.

• euremail
        ocena: 7

nie ma.

• Eryniae Eryniae

mam podobne zdanie, w dodatku nie śmiałam się na niej ani razu. Film przewidywalny, naciągany i jak zwykle pachnie bardzo holiłudzko. Nie do końca wszystko mnei przekonało, a zwłaszcza gra aktorska. myślę, że 6/10 to jest dobra ocena.

• Vanja_8 Vanja_8

haha to ja sie pisze jako ta osoba malo wymagajaca, dobre to bylo ;)

• Eryniae Eryniae

przecież nikt nie mówi ze jestes mało wymagająca, sama lubie filmy , ktore sa malo wymagajace :). po prostu ta komedia mi nie podeszla :)

• Vanja_8 Vanja_8

hehe nie no ok ok ja wiem kazdy ma swoje zdanie i ja je szanuje :)
          Moja wypowiedz skierowana byla bardziej w kierunku tematu niz do tego co napisalas powyzej :p
          pzdr. :)

• Popjular Kaotist PopjularKaotist

Nie cierpię komedii romantycznych. A jednak ta zawsze mnie bawi. Ma w sobie jakiś urok.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: