poland7 poland7
ocena: 10

Co tu dużo pisać, ten film ma to co ma mieć thrilller. Interesująca, emocjonująca fabuła, tajemnica, zagadka i bum na rozwiązanie zagadki jakiego mało kto mógł przewidzieć. Także zakończenie, ostatnia scena jeszcze pobudza już i tak przepełnionego euforią po obejżeniu znakomitego thrilleru fana gatunku (momentami podchodzi pod horror). Tylko to mnie boli, że ten film bardzo mało razy doczekał się emisji w telewizji polskiej, czy komercyjnej polskojęzycznej. A w sieci jak na razie znajduję tylko inny film o tym samym tytule, jakiś dramat. Czekam na okazję, by obejżeć po raz kolejny i polecam!

• czupurny czupurny

http://lmgtfy.com/?q=%5Brs%5D1999+4th+Floor%2C+The

• piotrmatusiak2 piotrmatusiak2
    ocena: 7

Dzisiaj na TV4 leci o 22:10 zamierzam oglądać jeszcze go nie widziałem. Zaciekawiłeś mnie swoją opinią :)

• MartiniKS MartiniKS

Ja również uwielbiam thrillery i ten jest dobry ale z pewnością nie najlepszy, a do dziesiątki jeszcze dużo mu brakuje.Widziałem sporo lepszych z naprawdę zaskakującym zakończeniem.[SPOJLER] Zagadka?Hmm praktycznie od początku było wiadomo, że facet od pogody macza w tym palce.Mocne 7/10 się należy.

• dlugi_dzony

a czy mozesz napisac kilki "lepszych" tytułow? uwielbiam wciagajace i pelne napiecia thrillery. i moze moglbys podsunac mi pare ciekawych. pozdrawiam

• MartiniKS MartiniKS

Proszę: "Wyspa tajemnic", "Arlington Road", "Niepokój", "Tożsamość", "Mr.Brooks", "Przeczucie", "Pogrzebany", "Prawo zemsty", i przede wszystkim rewelacyjny "Efekt motyla"(według mnie szczególnie wersja reżyserska).

• MartiniKS MartiniKS

Aha i obejrzyj sobie też "Sekretne okno" z J.Deepem.

• Ewielina

Tak, ja również polecam "Sekretne okno".

• Siwy1984 Siwy1984

Bardzo dobry thriller tez mi sie podobal , ciekawa fabula , bardzo tajemniczy + do tego jeszcze Tobin Bell w dosyc ciekawej roli no i calkiem zaskakujaca koncowka , ogolnie spoko film 8/10

• Sylwinka1991 Sylwinka1991
      ocena: 8

Super. Ten film to zdecydowanie był thriller. Siedziałam wgnieciona w fotel ze strachu. W życiu bym nie przypuszczała, że ten sympatyczny staruszek okaże się takim psychopatą. A te robaki w wannie - ohyda! No i mocna końcówka - totalnie była zaskoczona, że ten Greg jest w zmowie z tym staruszkiem :)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: