Kacper_1984 Kacper_1984

Widze, że ma bogatą filmografię a ja znam tylko trzy, a dwa poniższe mogę szczególnie polecić.

Przylądek strachu / Cape Fear (1991)
W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju (1989)

• DarthKamyl DarthKamyl
    ocena: 7

Przede wszystkim : Od zmierzchu do świtu, Kalifornia, Conviction,Urodzeni mordercy oraz Desperaci.

• maciejroza

"Co gryzie Gilberta Grape'a" świetny

• karamia karamia

Nie no, nie wierzę, że nie widziałeś 'Moja macocha jest kosmitką' :) Kultowy film!
    'Co gryzie Gilberta Grape'a' i 'Urodzeni mordercy ' to pozycje obowiązkowe. 'Od zmierzchu do świtu' też jest świetny.

• Kacper_1984 Kacper_1984

Ten pierwszy jest właśnie jednym z trzech o których mowa w 1 poście, jednak nie wymieniłem bo dla mnie jest tylko "niezły".

• arek2010 arek2010

daj spokoj

• Kacper_1984 Kacper_1984

J. Lewis nie grała w takim filmie.

• karamia karamia

obejrzałeś to 'Czwarte piętro'? Podobało ci się?
        Pozdrawiam!

• Khaosth Khaosth
    ocena: 6

Ma znaczącą rolę w całkiem porządnym filmie "Dziwne dni". Jest to film sensacyjny w nieco cyberpunkowej otoczce (zbliżający się koniec millenium, nielegalny handel wspomnieniami, detektyw prowadzi śledztwo w sprawie morderstwa, które zostało zarejestrowane w formie takiego właśnie wspomnienia). Juliette nie tylko w nim gra, ale też wykonuje na scenie cover "Hardly wait" - już dla samego jej wykonania polecam film.

• igorros igorros
      ocena: 5

^

również polecam Dziwne dni z małą poprawką, że film jest mocno cyberpunkowy a nie tylko "nieco" :)

• huo_sanchez huo_sanchez
    ocena: 9

Jak lubisz thrillery możesz cyknąć Cold Creek Manor. Nienajgorszy, ale szału też nie ma
    .
    "Urodzeni mordercy" to pozycja obowiązkowa, podobnie jak "Kalifornia", film w tej samej tematyce, klasyka kina i basta, dla mnie wrecz arcydzieło, wstyd nie widzieć ;] "Kalifornię" po prostu musisz obejrzeć.

No a skoro "Kalifornia" to najpierw dla rozgrzewki (albo potem, jak kto woli) można strzelić tv produkcję "Za młoda by umrzeć?", tematyka podobna jak w "Kaliforni", nawet bardzo podobna, no i w obu filmach te same charaktery gra ta sama para, czyli JL i Brad Pitt.

Poza tym JL to naprawdę fajna aktorka ;]
    pozdro

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: