monisssss monisssss

Wiadomo że brał w tym udzial jej facet, ale o co jemu chodzilo dokladnie ?? O sama przeprowadzke czy cos wiecej ?? A i czemu jej ciocie tez zamordowano ?? chyba o przeprowadzke nie chodzilo heheh :D ?

• Megan_Black
    ocena: 7

z tego co zrozumiałam, jemu chodziło, żeby ona z nim zamieszkała. ale co z tym wspólnego ma jej ciocia to nie wiem (o ile w ogóle coś ma).

• pudzian_69 pudzian_69

moze faktycznie chodzilo o to, ze nie byla "szanowana" cisza dlatego zabil te dwie kobiety

• jaroslaw16

tak bo to był psychol... A jej narzeczony o tym nie wiedział że to psychol morderca, po prostu wynajął go po to aby ją nastraszył... nie przewidział że tamten będzie chciał zabić ją...

• DarthKamyl DarthKamyl

A jeszcze na początku byłą scena, w której Greg mówi Jane, że jest bezwzględny. I rzeczywiście dążył do celu nie patrząc na okoliczności. Nie przewidział tylko tego, że z pozoru miły i sympatyczny pan jest psycholem....

• Pokus89

To przeciez w koncowce bylo pokazane ze to Greg stoi za tym wszystkim i myslalem ze bedzie kontynuacja ze greg dazy zawsze do celu bla bla bla . A ten psychol wspolpracowal z nim/ dla niego

• razorbladegrrl razorbladegrrl

Ale w sumie w programie telewizyjnym, który leciał w końcówce mówili, że "Greg to człowiek, który nie cofnie się przed niczym" czy coś w tym stylu, a kamera przesunęła się na zdjęcie Grega i tego staruszka... Więc coś na rzeczy było.

• ZiD0 ZiD0

Po prostu chciał żeby dziadek ją straszył, aby się stamtąd wyprowadziła i zamieszkała z nim. Fajny film, choć jest trochę niedociągnięć, np. ta dziura w podłodze, przez którą Collins wrzucał jej do mieszkania myszy, potem nagle zniknęła...

• SWJar SWJar

Ślusarz też musiał wiedzieć o całej sprawie, w innym razie Greg by nie pozwolił by namalował obraz przedstawiający jego dobijającego targu z Collinsem, bo po co były by mu jakiekolwiek dowody na ich powinowactwo. Reszta nienormalnie zachowujących się mieszkanców kamienicy pewnie nie miała z tym nic wspólnego, a zachowywali się podejrzanie by do konca nie było wiadomo kto jest winny. Trochę to nienaturalne, ale inaczej tego się nie dało zrobić.
                A ciotka zginęła bo psychol zawsze był psycholem i na prawdę nie lubił hałasu :D

• SWJar SWJar

Jeszcze ta rzekoma pomoc ślusarza na klatce schodowej, podczas gdy Collins atakował główną bohaterkę. Zapewne odegrał swoją rolę, a Collins był tylko kluczem, a że miał autorytet w Gregu i go podziwiał a do tego miał nasrane to godził się na wszystko

• JoyceSky JoyceSky

Pomyśl dwa razy zanim w pierwszym zdaniu komentarza dasz spoilera!

• monisssss monisssss

To skoro Ty myślisz to dlaczego czytasz ten temat??? Po samym nagłówku wiadomo, że spoilery będą...

• JoyceSky JoyceSky

W samym nagłówku jest wszystko co musiałam wiedzieć - czyli, że "brał w tym udział jej facet"! Na cały wątek weszłam tylko po to żeby dać Ci znać o Twoim bezmyślnym zachowaniu!

• monisssss monisssss

Jeżeli przeczytałaś nagłówek, to nie powinnaś czytać dalej... jeżeli nie oglądałaś filmu, to po co BEZMYŚLNIE czytałaś resztę...

• JoyceSky JoyceSky

To jest NAGŁÓWEK twojej wypowiedzi: "Wiadomo że brał w tym udzial jej facet, ale o co jemu chodzilo dokladnie ??" Przeczytałam TYLKO to i mi wystarczyło - totalny spoiler! Nie czytałam całego tematu - kliknęłam w wątek tylko po to żeby móc ci odpowiedzieć!

• monisssss monisssss

Nagłówek, jako temat mojej wypowiedzi jest zaznaczony pogrubioną czcionką...

• JoyceSky JoyceSky

Zwał jak zwał, ale cofnij się na główną stronę filmu i Twój spoiler jest od razu widoczny...

• riouna

bo ona gdyby niebyła zabita to tamta głowna bohaterka gdzie mnaiłaby mieszkac i to sama.? musiał zabić babke zeby tamta myslała ze bedzie mnaiła fajny dom i nic jej tego niezakłuci zeby było wolne mniesce dla głó. bohaterki

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: