kubbaaxx
ocena: 10

Osoby, które oceniają ten film poniżej 4 nie są fanami gatunku albo ogladały go jakimiś urywkami. Spróbujcie włączyć go w środku nocy będąc samemu w domu, wtedy robi genialne wrażenie. Polecam gorąco.

• life7

dokładnie ja tak zrobiłem i wrażenie było takie że wszędzie zapaliłem światła a wcale nie zaliczam się do osób strachliwych :) pozdrawiam

• vega1337 vega1337
    ocena: 10

haha, nie prawdziwy fan sci-fi nie powinien dać mniej niż 7/8. Ja pamiętam jak poszedłem na to do kina o 23, w sali było może 5 osób, więc wrażenie też było niezapomniane :D szczególnie jak były te "najstraszniejsze" sceny :)

• TESALONIK

Nie ma co dużo paplać... Film ZAJEBISTY, widziałem go 4-5 razy i za każdym razem się bałem. W kinie mnie tak bardzo sie siekło. Więcej miałem w gaciach kiedy, przed premierami w kinie ogądaliśmy to w małym gronie znajomych, w górskim domku. Był podobny klimat i cała noc nieprzespana.

• chap2006

wytłumaczenie tego, że ktoś ocenia ten bardzo dobry film zbyt nisko (a ja myślę, że zasługuje minimum na 7) może wynikać z tego, że nie jest on jednak na faktach, tylko ma tak wyglądać. Jeśli ktoś przeczyta przed obejrzeniem filmu, że to w sumie fake, może odbierać ten film inaczej. Ja osobiście zbyt dużo nie czytałem przed "sesją" o nim, o fabule i przekroczył moje oczekiwania, po trosze obniżone przez przeciętne oceny na filmwebie czy imdb. Pózniej znalazłem informację o tym filmie, co nieznacznie mnie rozczarowało, nie mniej jednak za choćby realizację tego filmu i sam pomysł należy się mu wysoka nota

• TESALONIK

Nie jest oparty na faktach ale w scenariusz są wplecione Faktyczne wydarzenia. Np po zakończeniu, te wszystkie telefony, powiadomnienia z całego świata... Zaginięcia na całym świecie, w Stanach a zwłaszcza na Alasce (bardzo dużo z nich, w zasadzie większość) niewyjaśnione. Więcej takjich Filmó proszę.

• JizzyBones JizzyBones

Moim zdaniem 7 to max. Thriller to może i jest, ale z sci-fi ma już niewiele wspólnego.

• rosaria rosaria

Zgadzam sie, w nocy robi wrażenie:D

• lonely_stoner lonely_stoner
    ocena: 3

na mnie ten film nie robi wrazenia, a te urywki gdzie pokazany jest wywiad z ta 'prawdziwa dr' sprawiaja wrazenie jakby byla jakas kompletna paranoiczka...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: