To co zobaczylem na ekranie kompa tego sie nie da opisac to trzeba obejrzec!!! Do tego momentu sadzilem ze juz dlugo nie zobacze strasznego horroru od czasu REC ,pomylilem sie i to bardzo REC przy tym to jest bajka.W D@bbe jest cos naprawde strasznego!!! Pierwszy raz wydarlem sie wogole na horrorze i to dokladnie ze 4 razy a momentow ktore mnie wystraszyly nie jestem w stanie wogole zliczyc bylo ich okolo 10.Atmosfera,muzyka i ogolnie klimat w filmie jest ze tak powiem z piekla rodem...i te glosy(masakra!!!) czulem sie tak jakbym za moment mial trafic do piekla i zobaczyc diabla(mowie serio!!!).Cala otoczka z krajem Turcji z ich religia Koranem przyprawia o dreszcze.Pierwszy turecki horror jaki obejrzalem i jak jak narazie jest niekwestionowanym liderem ,Francja i Hiszpania no sorry sa daleko w tyle a pomalu sie szykuje na nastepne seanse w wydaniu tureckim :Gen , Musallat, Semum podobno sa rownie piekielnie straszne.Podsumowujac niekwestionowany lider w gatunku horror, 110 minut grozy,strachu jakiego sobie nie jestescie w stanie wyobrazic[od 40 minuty siedzialem(sorry za uzycie slowa ale inaczej sie nie da tego wyrazic) bedac posranym do granic mozliwosci].Dla tego filmu dla mnie nie ma skali 10 jest ocena minimalna i tylko tyle moge wystawic i wstawic do ulubionych.Lsnienie i inne horrory ktore wyszly do tej pory mozecie schowac gleboko do szafy.Gatunek horror zaczyna sie od roku 2006 w Turcji,wiec przygotujcie sie na ostra i niezapomniana jazde ogladajac pieklo na ziemi.
- filmweb24
- filmweb24
- newsy
- recenzje
- publicystyka
- powiększenie
- premiery i zapowiedzi
- repertuar kin
- DVD/Blu-ray
- filmweb poleca
Polecane wiadomości - baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-