Kadente Kadente

Rozbieżność ocen w pełni uzasadniona. Polecam - wszystkim fanom Marvela, dobrej
muzyki, efektów specjalnych i aktrorskich ekscesów (Colin Farell jako Bullseye komicznie
rządzi). Odradzam - każdemu, kto odpala adaptację komiksu w celu obejrzenia czegoś w
pełni oryginalnego.

• Justyna0810
    ocena: 4

Polecasz fanom efektów specjalnych??? Gdzie ty masz oczy?? Film z 2003 roku a efekty ŻAŁOSNE , to obraza dla widza. Sama fabuła przyzwoita, aktorstwo nienajgorsze.

• Kadente Kadente

Współczuję widzenia czwartego // wróć, trzeciego wymiaru. Dla mnie sfs najważniejsze.

• Justyna0810

Jakiego trzeciego wymiaru??? Wybacz ale wiele filmów z tego gatunku, wykonanych w tym samym roku albo i wcześniej miało o niebo lepsze efekty.

• Kadente Kadente

Tu chodzi o przestrzeń falową. Wiesz, co to monochromodyfrakt? Nie wiesz, to mój patent |-\ To takie zjawisko, w którym ruch sprawia, że w jednej barwie dostrzegamy inne. Ja osobiście je uwielbiam i na nim opieram system oceniania. Rozumiem, że niektórzy mogą nie wiedzieć... czy raczej WIDZIEĆ o co mi chodzi, nie mam pretensji. Sądzisz, że powinienem o tym wspomnieć już na samym początku?

• Justyna0810

Nie, ale mimo wszystko nie wmówisz mi że film powala efektami specjalnymi bo te są na poziomie bardzo słabym.

• Kadente Kadente

Raz: to ty to napisałaś| Dwa: ja tego nie powiedziałem| Trzy: chodzi o ugięcie barw, a nie powalenie| Cztery: odpisz.

• Justyna0810

Naprawdę mogę wymienić Ci pare filmów, ze zbliżonego rocznika, które pod względem technicznym zostawiają Daredevila daleko w tyle.
                Szkoda że twórcy się niepostarali.

• BBRodriguez BBRodriguez
                  ocena: 6

To CGI jak Daredevil wykopał Bullseye'a z motoru było tragiczne, reszta jakoś mnie nie razi.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: