thorops thorops

To jest to, dużo akcji, dużo napięcia, coś się dzieje... film 10/10 !!!... podejrzewam, że ludzie krytykujący ten film to 80% kobiet i 20% pedałków oglądających "M jak miłość" ... ZROZUMCIE to film dla miłośników PRAWDZIWEGO kina akcji i przede wszystkim dla facetów !!! Reżyser nie brał pod uwagę dziewczyn ani ciot ;) więc nie burzcie się że nie jest to film akcji połączony z romansidłem (90% filmów akcji są robione na ten styl)... i jeszcze jedno ...jeżeli wyszła lub będzie gra na komputer na podstawie filmu(lub podobna, ale nie jakieś starocie typu "carmageddon") to prosiłbym o napisanie w tym temacie, dziękuje ;)

• giela23 giela23

a ile widziales???

• revolver revolver

Strzelam w ciemno, że niewiele.

• WodaMoralna WodaMoralna
    ocena: 5

jeśli ktoś lubi akcje i jara się jedynie scenkami akcji, to polecam - dużo wybuchów strzałów itp.

jeżeli jednak ktoś zwraca uwage na takie szczegóły jak:
    - zachowanie wątku
    - logika zdarzeń
    - sens wypowiedzi
    - ogólne rozumowanie

to odradzam.

• harkonen_mgla harkonen_mgla

ale dziwadło z kolesia he he he

• harkonen_mgla harkonen_mgla

taki gimnazjalista prosty :)

• thorops thorops

hehe ciekawe macie wypowiedzi ... szczególnie "revolver" nie zna kogoś ale wie ile oglądał filmów hmmm ... giela23 nie wiem ile widziałem nie liczę ich ... trochę by się nazbierało... bo tylko filmy akcji oglądam ... harkonen_mgła... jeżeli ja jestem gimnazjalistą Ty jeszcze nie zacząłeś podstawówki ... nie wiem, nie znam Cie więc nie będę się wypowiadał na temat twojego wieku

• użytkownik usunięty

Fakt , film momentami mocny . Agresywny w wymowie .Dużo dobrze sfilmowanej akcji , naprawdę fajne zdjęcia ścigających się aut i trochę słaby scenariusz ale w tego typu filmach nie musi byc błyskotliwy .Dobry Jason Statham , zagrał swoje , film w swoim gatunku jest naprawdę bardzo dobry , gdyby nie ta łzawa koncówka to bym mu dał 9/10 .

• fisher fisher

mało widziałeś, ale film niezły

• niewidzialnapani niewidzialnapani

ja jestem dziewczyną i ten film mi się podobał , nawet bardzo. ogólnie to wolę inne filmy (i wcale nie romansidła) , ale czasem lubię obejrzeć dobry film akcji, a Death Race takim był :)

• Epitafium Epitafium

Ja też lubię od czasu do czasu obejrzeć jakiś film akcji, ale Death Race mi się nie podobał. Zmarnowany czas, zdecydowanie nie polecam!

• fellini1990 fellini1990
    ocena: 4

Jeśli to jest dla autora męskie kino to współczuje.Chciałeś chyba powiedzieć film dla chłopców ,to jest różnica

• NiezbytMily92 NiezbytMily92

to podaj mi tytuł filmu męskiego kina, albo ze trzy rzuć

• kenexgro kenexgro

Jak dla mnie to może nie najlepszy ale zgadzam się że jest świetny. Nie dla scenariuszoholików (osób które w każdym filmie muszą mieć głęboką fabułę)

znasz lepszy film akcji? Bo chetnie bym obejrzal lepszy film akcji od tego

• manypakiao7 manypakiao7
    ocena: 7

Mi się nawet podobał ten film 8/10 ale do miana najlepszego filmu akcji dużo, dużo mu brakuje

• nicolas39 nicolas39
      ocena: 10

Film był świetny. Nie wiem czemu się nie podobał , była niezła akcja , cały czas się coś działo , nie było momentu żeby się czegoś spodziewać całe zakończenie nawet było zaskoczeniem .

• artembp artembp

Całkiem niezły film jeden z lepszych filmów akcji, ale zdecydowanie nie najlepszy. Chociaż należy mu się duży plus za świetną role Jason Stathama.

Cały czas czekam na tytuł lepszego filmu akcji, skoro ten nie jest najlepszy to który jest ?

• specjalized specjalized

Leon Zawodowiec, Gorączka

leon zawodowiec to bardziej dramat niż akcja i nie jestem pewien żeby tam było więcej akcji niż w DR

• baciey baciey

Wybuchowa Para/ Knight and day - w tym filmie akcja jest non stop! i jest to rodzaj akcji który się świetnie ogląda a w DR niestety za dużo sajns fikszyn jak dla mnie : \ kwestia gustu

ale akcja kreci sie w kolko, a sci fi to wiadome bo przeciez ten film przedstawia niby przyszlosc. A polecony przez ciebie film obejrze dzis z ciekawosci

• baciey baciey

no to czekam na porównanie : ]

• banan684

Ja filmy akcji oceniam za akcję , a nie za logikę i głębię , ale jak kto woli . =D

• Martitta_4 Martitta_4

Ej!!! Carmageddon był bardzo fajny! ;P
    I dzięki temu, że mam sentyment do tej gry, podobał mi się też film ;-D
    Pozdro;)

• specjalized specjalized

z tego co pamiętam to murzyn był chyba gejem w tym filmie, szkoda że na końcu w filmie nie adoptowali tej dziewczynki Statmana... to by było dopiero zakończenie :D:D:D:D:D:D:D w sumie on tam jakieś kwestie o ojcostwie dodał na sam koniec <lol2>

trzeba było więcej ===> :D:D:D:D dać

• klandestino klandestino

Jak to jest być prawdziwym facetem?
    Musisz śmierdzieć potem, końmi i whiskey, a na śniadanie jeść gwoździe i popijać napalmem ( mimo, że - przypominam - napalm ma postać galarety)?
    Czy tak?

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: