Kempy235 Kempy235

ale z jednym wyjątkiem. Czy ktoś widział w tym filmie czarnoskórego aktora/aktorkę?

• Selekos Selekos
    ocena: 10

Nie widzę w tym nic złego ;-)

• dawidu16 dawidu16

Ja również:)

• Kempy235 Kempy235

Mi to też nie przeszkadza ale to właśnie różnica między dzisiejszymi czasami a latami 50 :) Wtedy "kolorowi" mieli nawet osobne, byle jakie ubikacje.

• markomdm markomdm

Nie rozumiem, to żeby film przetrwał próbę czasu, muszą w nim wystąpić aktorzy każdego koloru skóry, czy jak? Co to ma do rzeczy przy ocenianiu klasyków z dzisiejszej perspektywy? Mniejsza poprawność polityczna, czy co? To niby takie ważne? Wg mnie, co najmniej dziwna opinia ;)

• 76rookie 76rookie

Przetrwał próbę czasu biorąc po uwagę, że film ma już 60 lat jest ponadczasowy. Wykonanie piosenki przez Kellego przeszło do historii kina. Sam film, nie produkują już takich w obecnych czasach. Musical to umierający gatunek, nie wyobrażam sobie w takiej roli jak Gene, współczesnego aktora. Mimo, że obecne kino ewoluowało od premiery "Deszczowej piosenki". Szkoda, że takich filmów już nie robią.

• Elvis007 Elvis007

A ty co ? chcesz wywołać jakiś skandal niczy

• Elvis007 Elvis007

A ty co? Chcesz wywołać jakiś skandal niczym media? Wiesz to w koncu lata 50 wtedy tak dużo czrnoskórych ludzi nie było w Ameryce tak jak teraz, to co że żadnego nie ma w filmie to nie powód by film nie miał by być ponad czasowy.

• Kempy235 Kempy235

bylo bylo sporo i wtedy "czarni" mieli osobnw ubikacje, bez osobowe deski bez klopa

• Kempy235 Kempy235

Nie brali ich nawet pod uwagę przy kręceniu tego filmu ;]

• Elvis007 Elvis007

Tak ty wiesz jak było dokładnie :/-_-

• robenoire robenoire
          ocena: 10

• Elvis007 Elvis007

?? co?xD

• Luklaser Luklaser
    ocena: 9

Mogło być gorzej - mógł być tylko jeden czarnoskóry aktor na całą obsadę, jak w filmach opartych na Stephenie Kingu.

• arek_46

Oglądałem ostatnio jakiś polski film i ze zdumieniem muszę stwierdzić, że też nie było żadnego czarnoskórego..., nawet w roli czarnego charakteru, był biały aktor

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: