BaskaB BaskaB

Film niezły, ale sporo naiwności: akurat bilety wykupione na ten dzień a nie inny - a przecież dzień uwolnienia żony wiadomy był w ostatniej chwili (3 dni przed...) i inne takie...
Ale oglądałam mimo to z zainteresowaniem, chociaż oczekiwałam tragedii anie "happy endu". ;)

• bravo007 bravo007
    ocena: 7

no wlasnie dlatego, ze to jest film. a w filmach nie zawsze wszystko jest tak logiczne jak w zyciu i dlatego sa filmami, fabula, ktora nie zawsze jest jasna i do konca prawdopodobna. tak to juz jest :)

• Sivy_2 Sivy_2

Chyba nie oglądałaś zbyt uważnie. Oni nie uciekli w dniu jej planowanego przeniesienia. Mąż w dniu, w którym mieli mieć wylot podmienił wyniki laboratoryjne, żeby w trybie pilnym przewieźli ją do kliniki.

• rozowaswinkapigi rozowaswinkapigi
      ocena: 8

Właśnie :-) Wszystko było w miarę poskładane. Mnie zażenował raczej fuks na lotnisku, gdy zdążyli akurat tuż przed dotarciem ich zdjęć i uniknęli wglądu w owe zdjęcia przez oficera granicznego, który ich legitymował - to było iście amerykańsko filmowe :-) Poza tym film bardzo dobry i, chryste panie, takie sytuacje naprawdę mogą się przydarzyć i chyba przydarzają :/ Przy okazji: ja, ze względu na bycie matką oczekiwałam happy endu. Oglądanie filmu zakończyłabym zdruzgotana, gdyby ten chłopiec musial zostać sam w razie wpadki :-(

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: