popo_fw popo_fw
ocena: 3

zastanów się czy aby na pewno musisz obejrzeć wszystkie czeskie filmy. Jeśli nie to sobie śmiało ten film możesz odpuścić .

• Diallo Diallo
    ocena: 1

Niestety muszę się zgodzić.
    Ja się na tym filmie zawiodłem. Śmieszne były tylko niektóre sceny, np. ściemnianie z prognozą pogody podczas gdy w górach było... no wiadomo jak :) Albo szybki skok do basenu żeby nowy znajomy nie zobaczył kilku kilogramów nadwagi :)
    Ale ogólnie poniżej oczekiwań. Oczywiście dużo dała gra Jiříego Macháčka i świetne ciałko (bo grać to za bardzo nie miała okazji) Węgierki Vicy Kerekes.
    A patent z tą hulajnogą oklepany jak nie wiem co. Już w "Kelner, płacić" ze 30 lat temu był podobny pomysł, kto oglądał ten wie.
    I ultranowocześni rodzice, starsi ludzie, też w kolejnym czeskim filmie.
    Można sobie darować. Ale oczywiście i tak lepsze od hamerykańskiej papki, to fakt.
    6/10

• Rota Rota

Witam! Nie miałam wielkich oczekiwań względem "Do czech...", ale i tak mnie zawiódł. Kolejny po "Wycieczkowiczach" i "Butelkach zwrotnych" film o erotomanie i nieudaczniku, który zamiast sprowokować do uśmiechu i wzruszyć, budzi zażenowanie. Gdyby ten erotyzm był choć estetycznie ukazany, jakieś malownicze ujęcia, cokolwiek. Nie. Facet z kompleksami łapie za wszystko, co nie zdąży przed nim uciec. Nigdy więcej! Wolę Zelenkę!

• justyna_rad justyna_rad

Zgadzam się, po około 30 minutach sobie odpuściłam, bo nie było to ani śmieszne ani wciągające.

• bravo007 bravo007
    ocena: 7

ja mysle, ze mimo wszystko warto zobaczyc. Przynajmniej po to , by moc pozniej powiedziec czy bylo warto.
    jasne, ze nie wszystkie czeskie filmy sa powalajace i ciekawe. A juz na pewno nie dla kazdego. zalezy kto co lubi. Ja np uwielbiam ogladac machacka i dlatego ogladalam ten film 2 razy.

• Panicz_Piotr Panicz_Piotr

Oglądanie tego tylko dlatego że jest czeskie nie ma sensu, film mnie po prostu znudził.

• _ID_ _ID_

jak lubie czeskie komedie tak tej zdecydowanie powiem - nie

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: