katherine15 katherine15
ocena: 6

co się z nim stało ? Poszedł do więzienia?

• sanczopansa sanczopansa

http://3.bp.blogspot.com/-_wNM5fMrjsg/TVU4Q16sJJI/AAAAAAAAAB...

tez sie nad tym mocno zastanawialem i ktos mi pow ze moglo byc tak ze dzownia do niego kumple mafiozi on odklada wszysttkie rzeczy osobiste do szufladki -(zostawia ja uchylona taka aby jego bliscy mieli jego najwazniejsze rzeczy)i wychodzi z domu.
    moim zdaniem chcieli go zabic za to ze wpuscil kreta do rodziny a on doskonale zdawal sobie z tego sprawde dlatego odlozyl wszystkie wartosciowe dla niego rzeczy..

dobry motyw byl jak stoi paciono z deppem i i karmia lwa w aucie
    paciono mowi ze pracuje dla nich 30 lat i dostaje w zamian lwa:D

i drugi motyw ktory mi siepodobal jak piecze swiateczna kolacje w domu(pacino) i jego zona mowi ze on jest swietnym kucharzem na to pacino mowi zeby sie zamknela potem patelnia stoi w plomieniach a on zaslaniajac sie nia mowi zeby to zgasila-mistrz

pacino zdmuchnal mi beret ta rola uwazam ze jest to jedn az jego najlepszych nie ze wzgledu na rozbudowane dialogi czy ambitna postac ale to jak wcielil sie w lewego, byl praktycznie jednym z tych makaroniarzy-geniusz.
    swoja droga to ciekawy kontrast przy drewnianym deppie.

• katherine15 katherine15
      ocena: 6

Depp miał poprostu taką rolę jak to ująłeś drewnianą.

• paulazet paulazet
        ocena: 7

ja myślę że banjamina zabili jego kolesie - wczesniej mowil ze jak kogos wzywają to zabijają, a on pozdejmował całą biżuterię, zostawił w domu portfel - żeby było dla żony, i ten strzał przechodzący później w scenę z deppem na strzelnicy był znaczący.

• taake taake

W filmie wychodzi na to że Lefty zginął, a na prawdę zabili Sonnego Black. Lefty zmarł wiele lat później na raka.

• infrared118 infrared118

No tak, w filmie dosyć sugestywnie jest pokazane, że Lefty idzie na egzekucję

a co napisalem wyzej czeresniaki?!

• infrared118 infrared118

Napisałeś, że się mocno zastanawiałeś czereśniaku. Zastanawiać to się można nad tym, czy pistone wolał jacka danielsa czy johnnie walkera, to że Lefty został zabity jest oczywiste.

'moim zdaniem chcieli go zabic za to ze wpuscil kreta do rodziny a on doskonale zdawal sobie z tego sprawde dlatego odlozyl wszystkie wartosciowe dla niego rzeczy..'

co ty! mial genialnie napisana role i nie wykazal sie -jak zwykle.

• Marcinekk Marcinekk
          ocena: 8

brutalna prawda;p
          powaznie w tej roli mozna bylo sie wykazac

• kochamAndzie kochamAndzie
            ocena: 10

raczej b yla egzekucja Lefty'ego, chociaz tak naprawde zabili Sonny'ego Black. To Czarny Sonny oddal bizuterie etc swojemu zaprzyjaznionemu barmanowi, a Ruggiero zmarl na raka pluc wiele lat po aresztowaniach.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: