nindustrialny

Panie i Panowie. Jest to film jednej sceny.
Chyba nie musze mowic jakiej :)

• bzdety4

Fakt gdyby film miał znacznie więcej takich scen byłby według mnie lepszy, bo po tej jednej scenie ma spory niedosyt.

• Der_SpeeDer Der_SpeeDer
    ocena: 2

Napisów końcowych? :P

• KONWULSATOR KONWULSATOR
      ocena: 10

Zamknij już pysk, bo tylko się pogrążasz stary. Sekwencja FPP była świetna, znacznie lepsza niz np: cała ekranizacja ''silent hill''

• arrowman arrowman

Dziecko. To jest film, a nie twoje życie. Gry i filmy mogą je łatwo zniszczyć. Trzeba z nich korzystać z umiarem, albo nawet powściągliwością. Co do niektórych filmów nie trzeba być jednak aż tak rygorystycznym.

• saabik71 saabik71

wsadu w popielnik,film cienki,gra super...

• Dickinson Dickinson

ej ale jaka to scena ? ? bo ja nie wiem , powaga .... ? ? ? ?? ?

• Denis Denis
      ocena: 5

Scena FPP proszę Pana :-)

... i fakt , robi wrażenie! Szkoda, że pozostała część filmu jest
      baaaaaaardzo przeciętna.

• Dickinson Dickinson

a no właśnie :) bo zadając to pytanie jeszcze do niej nie dojechałem bo oglądam film z VHS bo musiałem sobie końcówkę nagrać niestety :) no tak scena stylizowana mimo że i tak mogła by być lepsza ..... :)

• Czarli_3 Czarli_3

Dokladnie, cala reszte filmu mogli wyciąć i zostawić tylko końcówkę filmu. Tak zmarnować potencjał ale za te scene 7/10

• Luqash Luqash
    ocena: 7

zgadza się scena FPS była świetna, czułem się jakbym grał na oldschoolowych automatach takich gdzie pistoletem celuje się do potworków na ekranie :P i genialnie dobrana muzyka

• Birke_La_Folle Birke_La_Folle
    ocena: 3

Chodzi o to walenie klocka?

• Witcher Witcher

W Kick-Assie jest podobna scena, ale dużo lepiej zrealizowana :)

• Kazioo Kazioo

Oj, może w Kick-Ass jest bardziej emocjonująca, ale jakością realizacji do tej z Dooma nawet nie podchodzi. Wystarczy wziąć za przykład ujęcie z podejściem do lustra, czego normalnie nakręcić się nie da (po prostu lustra tam w ogóle nie było, jest to CGI).

• DLoN92 DLoN92
    ocena: 4

dokładnie tak jest. Normalnie dałbym chyba.. 1... tak dałbym 1/10 ale po tej scenie film otrzymuje ode mnie 4, właściwie śmieszna sprawa Bartkowiak czekał przez cały film żeby na koniec wyskoczyć z takim czymś heh no nieźle :)

• waldeck

Scena FPP dobra, choćiaż mogłaby być lepsza. Jednak jedna scena nie pociągnie całego filmu, szczególnie, żee jest ona na samym końcu.

• dt12345

HaHa właśnie sobie obejrzałem tą scenę fpp na youtube i to bardziej komedię przypomina niż horror ;)

• kudlaty_18
    ocena: 3

Chyba tylko mi się ta scena zupełnie nie podoba. Jak dla mnie psuje to już i tak marne przedstawienie tego filmu

• Krol_Sedesow
    ocena: 6

Scena naprawdę fajna, tyle że w stosunku do reszty filmu taka jakaś z dupy wyciągnięta. No bo przez cały czas cały oddział pieprzył się z garstką impów a tu nagle BACH! Samotny mściciel rozpieprza impa za impem, a tu jakiś czort z dziwną piłą mechaniczną a tu potem pinki. Z fabularnego punktu widzenia to po prostu WTF?! Skąd takie rzeczy i w ogóle (choć w Doom'ie 3 wyjaśnione jest w jednym PDA dlaczego w ich ośrodku znalazły się piły łańcuchowe :D) i po jakiego grzyba zmontowali takie coś jak Pinki (chyba, że ktoś taki jak ten koleś bez nóg na wózku się w to zamienił to może)[Pewnie ta laska mu jakieś dragi wstrzyknęła i po prostu miał zwidy :D). Ale z racji że to bądź co bądź Doom to naprawdę mi się spodobało i uważam, że cały powinien tak wyglądać.

• Zeriver Zeriver

SPOILER ALERT!
      A rozwalał tak wszystkich, bo zyskał dodatkową parę chromosonów, a jak wcześniej mówili - ludzie z 24 parami chromosonów byli szybsi, silniejsi, inteligentniejsi (ogółem uberawesome). Wcześniej (na stacji/placówce, którą zabezpieczali) było tylko kilka osób które uległy mutacji, więc i repertuar potworów był skromniejszy. Natomiast tam gdzie rozgrywały się ostatnie sekwencje filmu, była masa ludzi, a i piły łańcuchowe myślę, że można sobie tłumaczyć tak jak w grze.

• _mangusta221 _mangusta221

ehh,początek filmu nudziłem się okropnie miałem wyłączać kiedy ta scena się zaczeła i zostałem oglądać dalej^^ ale po tym kolejne "normalne" sekwencje nawalania się się dwóch komandosów i na tym zakończyłem oglądanie tego filmu.

• użytkownik usunięty

Oczywiście sam początek, kiedy napis UNIVERSAL pojawia się przed Marsem, a reszta do dupy.

• tomucho77 tomucho77
    ocena: 4

Ta scena o której mówisz jest gównem tak jak i cały film.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: