Tomik_4 Tomik_4
ocena: 4

Zarówno film "Doom" , "Max Payne" czy "Hitman" pokazują nam jak bardzo odbiegają fabułą
od gry. Już lepiej wyglądają główni bohaterowie przypominających postacie z gry. Podczas,
gdy w grze wykonujemy różne misje powierzone nam przez bossa, fabuła filmu koncentruje
się głownie na jednej. Zawiodłem się.

• Krol_Sedesow
    ocena: 6

No właśnie ja tego nie rozumiem, Nie mogli oni zamówić wiarygodnego scenariusza do twórców gry albo chociaż po prosić o konsultacje w tej sprawie. Z resztą CO IM PRZESZKADZAŁ motyw piekła? Cholera, czy nie ma już dość filmów o tematyce zarażonych? Czy oni bali się spięć z kościołem czy bali się przywołać diabła do naszego świata taką "herezją czczącą diabła"?
    Mimo to film nie jest taki zły, da się go oglądać i choć nie sądzę bym chciał obejrzeć go znowu... Chyba prędzej odpalę sobie grę Doom'a :]

• Tomik_4 Tomik_4

Podobnie jak ja :)

• K696 K696

adaptacje gier mają ten sam problem co ekranizacje komiksów, odbiegają od pierwowzorów i wychodzą zazwyczaj kaszaniaście.

• Roy_v_beck Roy_v_beck
          ocena: 8

Z tym, że ekranizacje komiksów wychodzą super ekstra w kosmos wypasienie i zgarniają średnio dziesięciokrotnie więcej kasy.

• K696 K696

po prostu ładna oprawa i 0 treści, ot kino naszych czasów.

• Roy_v_beck Roy_v_beck
              ocena: 8

No nie zgodziłbym się. Jest tyle ekranizacji komiksu i roku na rok coraz lepsze się one robią, że już nawet treść w nich można znaleźć. Taka stara "Historia przemocy" chociażby. Zdecydowanie bardziej studium natury ludzkiej była niż efektowną strzelaniną.

• tomucho77 tomucho77

Ten film to kaszana ! Szkoda że zmarnowali pieniądze na ten film za tą kasę można było zrobić np. ekranizację gry Half Life.

• michciu4 michciu4

a jaką wy byście chcieli ekranizację? wolelibyście oglądać jak gość podnosi amunicję, apteczki i przechodzi po kolei każdy poziom, a ponadto dźwiga na plecach 10 karabinów? ogarnijcie się, nie da się zrobić ekranizacji FPSa

• tomucho77 tomucho77

Skoro nie da się zrobić realistycznie ekranizacji FPSa to niech nie robią ich wcale.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: