Akcja tego filmu w streszczeniu przedstawia się tak:
Świeża buźka Doriana - śliczny portret - cycki - chlanie - cycki - ćpanie - brzydki portret - cycki- chlanie - cycki - bal - cycki - rzężący portret - cycki - orgietka - Dorian wyjeżdża - Dorian wraca - Dorian emo - cycki - kęsim portretowi - koniec.
Głębi nie ma, głębia poszła urżnąć się z żalu nad tym, że marnuje się Colina Firtha na takie coś. Obywatel grający Doriana ma problem z trzecim migdałem, na co wskazuje niemożność domknięcia ust przez bite kilkadziesiąt minut filmu, ponadto dysponuje seksapilem solonego sztokfisza. Natomiast Oscar Wilde w zaświatach dostał ataku histerycznego śmiechu, a potem wziął parę metrów łańcucha i poszedł straszyć autorów filmu po nocach.
Tak przy okazji, widziałam już pasjonujące sceny erotyczne, porywające, odpychające, niesmaczne, głupie, tandetne, urocze, brzydkie, wyrafinowane i siermiężne, ale tak nudnych jak w tym filmie jeszcze nigdy dotąd nie spotkałam. Pierwszy raz zdarzyło mi się ziewać z nudów podczas "momentów".
I proszę mi wybaczyć dość idiotyczną formę tej recenzji, ale na takie dzieła mój organizm reaguje w samoobronie intensywną głupawką.
- baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Chirurdzy
dzisiaj (Polska)
odcinek: s8e22 -
Świat według Kiepskich
dzisiaj (Polska)
odcinek: odcinek:392
-
- społecznośćrecenzje użytkowników
-
Prosta historia