DiDi_RamBo DiDi_RamBo

Szczególnie akcja z pościgiem .
Wiem, że niektórzy z czystym sumieniem postawią ocenę 3 lub 4, ale każdy lubi co innego i lepiej nie robić z tego szumu ...

• TCWolf82 TCWolf82

Zakochana w Stallone chyba za bardzo. Filmu nie widziałem i aż się skuszę. Rambo 2 to też trochę zawyżona ocena nie sądzisz?

• DiDi_RamBo DiDi_RamBo

haha człowieczku, każdy ma inny gust... ja oubię dobre filmy sensacyjne oraz akcji i wojenne, to tyle, jak ci się nie podoba, to zachowaj to dla siebie

• TCWolf82 TCWolf82

Ha ha dziewczyno, oprócz kwestii gustu występują też inne aspekty kina które należało by uwzględnić. Gustem nie da się usprawiedliwiać wszystkiego wokół jeśli podejmujesz rozmowę na jakiś temat. Nie potępiam, ale sądzę że przesadziłaś z tym uwielbieniem. Mam szacunek do Stallone ale i tak uważam, że coś u ciebie bierze górę nad rozsądkiem! Co? Nie wiem, ale też nie interesuje mnie to chyba. Resztę zachowam dla siebie.

• Kroll95 Kroll95
    ocena: 7

Ja dałem 7 bo bo film ma tą mroczną stronę:D

• K696 K696

radzę coś na uspokojenie wziąć przed ocenianiem filmów, albo opiniować nazajutrz na trzeźwo. film niezły, ale bez przesady no.

• musicmovie musicmovie

Polecam oryginał Dopaść Cartera z 1971 roku i Michaelem Cainem w roli głównej.

• Maxter69 Maxter69

jeden z tych filmów które lubie sobie czasami odświeżyć. Stallone w świetnej formie a remake ma swój klimat

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: