paq17 paq17
ocena: 1

Witam! Obejrzał film ok 20 min i musiałem wyłączyć dla mnie porażka i syf pozdrawiam. Mam nadzieje że nikogo nie uraziłem.

• jan111to jan111to
    ocena: 7

ale wojna conorsa gdzie dałeś 10/10 a film z ledwością mieści się w okolicach 5,8 nie jest dnem?

• Boskigrom Boskigrom
      ocena: 5

a ja daje brukselce 10/10 choć większość ludzi za nią nie przepada, i co ty na to?

• Thompas

Koles ogladnal 20 min filmu i bedzie go komentowal w towarzystwie ze widzial ale totalny syf,totalny syf to Ty masz w głowie,ja nie wiem jak oceniasz inne rzeczy w życiu ale moge wspolczuc im.bo na tak zmienna geometrie filmu to po 20 min Ty nie wiesz nic o nim panie pseudoKrytyku prosponuje zajac sie komentowaniem krotkich filmikow z neta choc pewnie i tak juz potrafisz je oceniac po linku.
    pzdr Tomek z Bielan

• faraon3k

jakbyś oglądał cały, to byś ocenił inaczej, fakt pierwsze 20 minut nie jest za ciekawe

• Mowiacy_do_reki Mowiacy_do_reki
    ocena: 9

Twoje zdanie nikogo nie obchodzi, więc po co się wypowiadasz.

• smokulec

Może tylko siebie, lecz pewnie o tym nie wiesz. Chcesz oceniać film po 20 minutach? Życzę powodzenia.

• arturszafraniak6
      ocena: 10

raczej , ja widziałem cały ale mnie te 20min też ciekawiło , ja lubię takie wprowadzenie do tematu i tajemniczość :D

• użytkownik usunięty

smokulec to smierdziel...

• qlimaxhardstyle qlimaxhardstyle

Nie no nikogo nie uraziles, ale oceniac fil po pierwszych 20stu minutach to przesada, lepiej sie zmusic i obejrzec do konca( moim zdaniem jest co ogladac)

• molos
    ocena: 10

tak to jest jak dzieci są przyzwyczajone do 10-cio minutowych filmów na YouTube :-)))))

• Bodzepor Bodzepor
      ocena: 8

I tak by napisały, że za długi.:P

• sandy97 sandy97

Oceniaj filmy po obejrzeniu w całości, a nie..

• yemeth1

przeczytałem tylko 4 słowa twojego posta i musiałem przerwać, bo to po prostu porażka i syf. mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem.

• Jackobek Jackobek

Prawdziwy koneser kina obejrzy film do końca nawet jeśli przez 30 min się nic nie dzieje i czuć shitem. Nigdy nie wiadomo czy jednak nie straciłeś okazji do obejrzenia dobrego filmu. Poza tym szczerzę wątpię abyś go nie obejrzał całego.

• lonely_stoner lonely_stoner

na poczatku tez mnie irytowalo wszystko w tym filmie: akcja, akcent tego glownego bohatera, przedstawienie kosmitow jako jakis getto-glupkow, itd. Ale potem film sie naprawde interesujaco rozkreca i uwazam ze jest godny polecenia. Nie jest arcydzielo, ale daje mu 6-7 punktow.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: