Jarzyna96 Jarzyna96

Tak dobrego polskiego filmu jeszcze nie widziałem. Teraz te wszystkie ciacha testosterony
wyjazdy integracyjne i och karole to się mogą schować.

• spines spines
    ocena: 10

To, że jest lepszy od wymienionych przez Ciebie polskich filmów to akurat żadna sztuka, bo to śmierdzące gnioty. :>

Masz jednak w 100 procentach rację, że to absolutny geniusz :D

Pozdrawiam.

• zizu90 zizu90

Jak w ogóle śmiesz je ze sobą porównywać? :)

• Jarzyna96 Jarzyna96

Ależ ja nie śmiem. Chodziło mi o to że od czasów dnia świra nie wyszedł jeszcze żaden dobry polski film. Oglądając ten film jestem dumny z mojego kraju i nawet z tych kup na chodniku (tylko z polityków nie). :D

• zizu90 zizu90

Kilka dobrych by się znalazło. Dla mnie i tak to jest nr 1 jeśli chodzi o polskie kino.

• Jarzyna96 Jarzyna96

Dobry też jest chłopaki nie płaczą. Co prawda jest nakręcony rok wcześniej i niema tyle fajnych tekstów ale jest bardzo dobry.

• zizu90 zizu90

Jak na polską komedię nawet niezły. Raczej chodziło mi o coś w stylu Dom zły, Wszyscy jesteśmy Chrystusami, Symetria.

• Jarzyna96 Jarzyna96

Dom zły nie widziałem ale jak mówisz, że dobry to oglądnę. No o ile nie wprowadzą tych j****** AKTA czy cuś.

• zizu90 zizu90

Dobry, tylko zbyt dużo fajerwerków i strzelanin się nie spodziewaj :)

PS ACTA
                PPS W Polsce i tak nic nowego nie wprowadzi.

• Jarzyna96 Jarzyna96

No ja mam nadzieje, że nie wprowadzi bo gdyby to wprowadzili to takiego filmu jak Dzień świra nie obejrzymy (w telewizji polsat tvn albo tvp raczej tego nie puszczą). Napisze dzisiaj komenta do tego Domu złego.

• paulinar1989

Kiler i Kilerów 2 także było baaaardzo wporzo :D Poza tym: Seksmisja, chyba jeszcze cos innego ze Stuhrem, no i Pogoda na jutro (wyreżyserowana przez Stuhra). Jesli ktoś nie oglądał Pogody to basrdzo polecam, swietny film z pomysłem, komediodramat.

• JoMo JoMo

Podpisuje się pod tym w 100 %. Mam już dosyć tych "komedii" dla idiotów, DŚ to film z krwi i kości....

• 94filoxx 94filoxx

Oo brawo ja natomiast jeszcze żadnego dobrego polskiego filmu nie widziałem !

• Jarzyna96 Jarzyna96

A co dzień świra nie oglądałeś? Nie no tak serio to się zgadzam w większości polskich filmów dobra jest 1 góra 2 sceny, ale co do tego filmu byłem pozytywnie zaskoczony.

• 94filoxx 94filoxx

Ja natomiast negatywnie rozczarowany :( Spodziewałem się bardziej zaskakującego kina.
        Co nie znaczy że był całkowicie do niczego 6/10 !

• Jarzyna96 Jarzyna96

No i z taką oceną się absolutnie zgadzam, film Ci się średnio podobał to dajesz szósteczke ja dałem osiem bo mi jak na polski film się podobał więc nie mam Ci nic do zarzucenia.

• morgana000 morgana000

no z posrod polskiego g*wna filmowego to jest chyba jedyny z niewielu jaki mi sie spodobal

• Jarzyna96 Jarzyna96

Popieram w 100%.

• janko_byzkant janko_byzkant
    ocena: 1

bo mało widziałeś dziecko w swoim życiu

• bzykus100 bzykus100
      ocena: 9

odezwał się życiowy weteran....

• 94filoxx 94filoxx

zgodzę się :D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie