kuzynelvisa kuzynelvisa
ocena: 7

szkoda ze polacy nie zrobii tego filmu ,mysle ze wyszlo by owiele ciekawiej

• monisia2425 monisia2425

też tak uważam, gdyby film był bez dubbingu w polskiej wersji językowej jako oryginał film uzyskałby lepszy efekt. nie mniej bardzo mi sie podobał.

• biedroneczka_90_8 biedroneczka_90_8

Zgadzam się dubbing zepsuł cały efekt. No i nie podobało mi się jak zostało przedstawione getto, według mnie zbyt lekko podeszli do tematu. Pokazanie chorych i wygłodzonych ludzi nie oddaje realiów tamtego miejsca, no ale w sumie czego spodziewać się po amerykanach.

• fabisz fabisz
    ocena: 6

Scenariusz, historia i postać Pani Ireny rewelacyjna, niestety, taki film powinien zrobić tylko ktoś ze słowiańską duszą, po prostu sceny są sztuczne, jakieś inne mentalnie, nierealne zachowanie postaci, ogólnie popsuty temat.

• niepokorna_ja. niepokorna_ja.

właśnie, Amerykańce najmniej poczuli wojny, a zrobili najwięcej o niej filmów..

• rammsteinbitch rammsteinbitch

i na dodatek w tych filmach pokazują, że to oni najbardziej ucierpieli oraz najwięcej pomogli.

• kacpiijustysia kacpiijustysia

Film mi się podobał a szczerze mówiąc bardziej podobają mi się amerykańskie
          filmy wojenne niż polskie np: wole Lista Schindlera niż Katyń. Może dlatego
          że amerykanie są jakby osobami trzecimi i trzeźwo podchodzą do takich filmów.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: