ivy_3 ivy_3
ocena: 1

Jak można coś takiego nakręcić? Nóż mi się w kieszeni otwiera jak patrze na te dziewczyny, Boże!!! czy w Ameryce naprawdę mieszkają tacy głupi ludzie? Najpierw myślałam, że to będzie taka satyra z głupoty, ale czym dłużej film trwał to już nie miałam wątpliwości.
Można by przytoczyć wypowiedź jednego z forumowiczów z filmwebu : " jak to oglądałem miałem ochotę pójść i nasikać reżyserowi za koszulkę" - też miałam taką ochotę...........

Podsumowując gdyby głupota mogła latać to te laski nie musiałby jeździć autobusem, a ta co chciała chemię studiować, to z taką inteligencją oczywiście może, ale chyba etykietki na opakowaniach chemii gospodarczej podczas dłuższego posiedzenia w ustronnym miejscu.

Moja ocena 1/10.
Szkoda, że nie można dać 0.

• sicksister sicksister

Ale bogaci, młodzi (i nie tylko) amerykanie tacy właśnie są. Wystarczy obejrzeć jeden odcinek "Super Słodkich Urodzin" na MTV, popatrzeć na to co wyprawia Paris Hilton & CO. Czy ten film naprawdę tak bardzo odstaje od rzeczywistości, nie sądzę. Fakt-faktem, że żal dupę ściska aż hemoroidy wyłażą i jedyne co człowiek chce zrobić to wziąc Uzi i zacząc strzelać na oślep lub strzelić sobie między oczy by więcej na to zrycie nie patrzeć.

• aczkolwieczka aczkolwieczka

film był masakrycznie beznadziejny, aż się zdziwiłam, że można zrobić aż takie byle co ;d nie dotrzymałam do końca, nawet nie wiem czy do połowy.

• ginny_weasley
        ocena: 5

obejrzałam cały, są gorsze ale i oczywiśce o wiele lepsze filmy

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: