Movie_Crash_Man
ocena: 6

Czasem mam wrażenie, że w ogóle nie zrobił tego Kevin Smith. Brakuje tu jego humorystycznego ducha w całości. Smętna historyjka wg. mnie na końcu wszystkich filmów smitha. Zdaje się, że nawet nie wytrwałem do końca.

• WhiteDemon WhiteDemon
    ocena: 8

Po prostu Smith uderzył w łagodniejszą nutę, która Ci najwidoczniej nie odpowiada;)
    Bywa i tak.

• Nina.Ewelina Nina.Ewelina

zgadzam się moim zdaniem najgorszy film smitha, niech coś ma i łagodniejsza nutę ale niech to będzie łagodniejsze a nie kiepskie...

• sylwia_ami_2 sylwia_ami_2
    ocena: 3

Totalnie mi się nie podobał. Zero akcji... miałam wrażenie, że czegoś zabrakło, jakby ktoś wyciął jakieś fragmenty z tego filmu. Nudy, dla mnie na prawdę słaby... ;/

• k3r10n k3r10n

Również moim zdaniem czegoś brakowało - film musiał skupiać się na wielu wątkach przez co wyszło trochę po łebkach. Film powielił schemat ale 3/10 to moim zdaniem lekka przesada ;-)

Głównie kieruję się tym co pod tymi cyferkami jest napisane. Z tego co pamiętam pod trójką jest "słaby"... niestety tak bym ten film określila: słaby był.
        Zgadzam się, że po lebkach.. :)

• danielpiw23 danielpiw23

,,zero akcji,, a gdzie jest napisane że to film akcji?

Wydaje mi się, że film powinien coś wnosić, czymś zainteresować i tym jest właśnie dla mnie "akcja". Zabrakło mi tego.
        Poza tym, weź nerwosan, bo chyba ciśnienie Ci trochę skoczyło...

i komu tu skacze ciśnienie.Owszem film wnosi coś w zależności od gatunku...heh ten to akurat mieszanka dramatu,komedii i romansu.Widzisz gdzieś tu ,,akcje,,.Wydawało Ci się że będą tu pościgi samochodowe czy strzelaniny(odnośnie kina akcji)?Tobie polecam Diltiazem;)heh ciśnienie dobre ;)

Zaskoczę Cię DanieluPiw23- nie oczekiwałam pościgów samochodowych. Ale ani dramatu, ani romansu, ani tym bardziej elementów komedii w tym filmie nie dostrzegłam. Cieszy mnie, że Tobie się ten film podobał, ale nie rozumiem dlaczego tak agresywnie próbujesz zmienić moje zdanie? Czyż to nie jest wolny kraj? Nie ograniczaj zatem mojej wolności i pozwól mi przedstawić swój pogląd.

heh ależ oczywiście Sylwioami2;) nie zamierzam Cie wcale ograniczać jak dla mnie mnie możesz dać nawet 1/10...Moją uwagę przykuły Twoje słowa o akcji ale mniejsza już z tym.Wcale nie chciałem być agresywny i nawet nie próbowałem ... i dobrze napisałaś bo film mi się ,,podobał,, nie był wybitny ani zły.Pozwól że skomentuje co nieco i przyznasz mi racje..dramat był w momencie śmierci żony, romans też się nawiązał (Ollie i Maya)co do elementów komedii mnie np śmieszyły momenty z udziałem małej Gertie.Napisałem to bo piszesz że nie dostrzegłaś tego.Twój pogląd jak najbardziej szanuje;) mnie cieszy że Tobie się podobają filmy akcji :)

Ok, rację przyznaję... co nie zmienia szczególnie mojego ogólnego zdania na temat tego filmu.
                I coś Ty się tak uwziął na te filmy akcji ;d

heh wcale się nie uwziąłem ja też lubie takie filmy;)

rany... ;d

hehe to co jednak źle ? ;)

haha... nie. Ja po prostu (dzięki Tobie) JESTEM fanką filmów akcji...

o to ciesze się;)Fanko:)zasłużyłem się ... ;)

Tak, możesz być z siebie dumny ;d

no dobra będę .. ;) dzięki ;)

• Dzoanka Dzoanka
    ocena: 5

Widziałam ten film pewien czas temu i średnio mi się podobał... a nawet nie podobał. Nie lubiła wtedy Afflecka i byłam zła na Smitha za komedię romantyczną, ale oglądając go ostatnio z siostrą,która powiedziała- właśnie "to najmniej smithowy film smitha" zaczęłam go analizować. Stwierdziłam, że bardziej mnie śmieszy niż ostatnio, że jest wdzięczny i w stylu Smitha tylko inaczej, raczej takiego przeżywającego coś, co pewnie było śmiercią ojca, wydaje mi się, że stąd ta laurka dla samego siebie, że wszystko jest piękne, się pięknie układa, wszyscy są uśmiechnięci i na końcu odkrywają czego tak naprawdę chcą,może mam teraz bardziej melodię na taką nadzieję niż na satyrę, stąd zmiana zdania.
    Ale było też śmiesznie, wspominając choćby spotkanie z Willem Smithem, albo fragment musicalu, było inaczej, ale chyba jednak Smithowo, choć nie genialnie.

• Movie_Crash_Man
    ocena: 6

Po ponownym obejrzeniu na spokojnie bez oczekiwań stylu jaki daje smith mogę powiedzieć, że to mądry, śmieszny i wciągający film. Ocenę zawyżam do 7,8/10

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: