slavos_2
ocena: 1

0/10! A to i tak za dużo. Ten film ani o milimetr nie oddala się od utartego, amerykańskiego banału. Powinni dodawać do niego torebki na wymioty. Brakowało tylko hymnu na końcu.

• tenchu_1 tenchu_1

żak mi cię jak ktoś jest fanem takich g.wien jak telefon to gratuluje film jest bardzo dobry

• slavos_2

Nie będę dyskutował z kimś, kto ogląda "Gumisie" a "Zmierzch" uważa za arcydzieło. Jeszcze by mnie oskarżono o molestowanie nieletnich.

• tenchu_1 tenchu_1

skoro takie temat narzucasz to może to robisz

• slavos_2

Naucz się dziecko zasad ortografii, interpunkcji i zaczynania zdania wielką literą albo spadaj na onet.

• tenchu_1 tenchu_1

dziecko to se wychowaj debilu

• slavos_2

Przynudzasz, dziecko. Zamiast przedstawić kontrargumenty i rozpocząć merytoryczną dyskusję, ty popisujesz się inwektywami. To forum filmowe, a nie piaskownica przy twoim gimnazjum. Na tym kończę tę bezsensowną wymianę zdań, bo nie chce mi się zniżać do poziomu analfabety. Odezwij się, jak będziesz miał coś ciekawego do powiedzenia i opanujesz zasady języka polskiego.

• tenchu_1 tenchu_1

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• użytkownik usunięty

slavos_2 masz rację. tenchu_1 myślisz , że przekleństwa wszystko załatwią?
                  Pseudokozak.

• buraukkaforesee

Ty sam również nie podałeś argumentów - pozdro.

• slavos_2

Podałem :-) Fabuła nie odbiega od amerykańskiego schematu. Jeżeli coś Cię w tym filmie zaintrygowało lub zaskoczyło - to super. Ja się wynudziłem. Pozdrawiam.

• buraukkaforesee

Dopiero zamierzam obejrzeć - dlatego czytam wasze opinie o nim myśląc że dowiem się czegoś ciekawego. Argument, że fabuła nie odbiega od amerykańskiego schematu nie jest koniecznie jednak dość pomocna. Bo którego schematu ? Aktualnie jest ich wiele ...

• slavos_2

Owszem, ale jeżeli napiszę o jaki schemat chodzi to równie dobrze możesz już nie oglądać filmu. Zresztą ja tylko wyraziłem swoją opinię - albo film Cię zaciekawi albo nie. Pozdrawiam.

• muoj muoj

no cóż, sporo racji nie ma co ukrywać, aczkolwiek ja lubię roller derby więc i film mi podpasił tematyką i ukazaniem samej istoty sportu owego. Ale, że kończy się po stokroć dobrze i wspaniale, to już inna kwestia...

• slavos_2

Oczywiście :-) Nie czepiam się tematyki czy sportu, tylko sposobu "poprowadzenia" historii. Po obsadzie i przeczytanych recenzjach spodziewałem się większej oryginalności. W sumie najbardziej oryginalny w tym filmie to był sam... sport ;-)

• muoj muoj

Ta fabuła zepsuła film, bo od wizualnej części i tematyki ten film jest całkiem przyjemny :))

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: