Alleluja2000 Alleluja2000
ocena: 8

Wie ktoś może gdzie można w Polsce kupić taką torbę jaką miał Corso w filmie?? To pilne.

• Agulinek16 Agulinek16
    ocena: 9

patrzyłaś/eś na allegro? za krotkiza krótki <br/> za krótki <br/>

• wojaczek303 wojaczek303

i znalazłeś gdzieś taką torbę? ja ostatnio też takiej poszukuję i bez większych sukcesów :(

• Alleluja2000 Alleluja2000

Znalazłem... a raczej wiem jakiej torby używał Depp w "9 Wrotach". Jest to torba na amunicję francuskiej legii cudzoziemskiej. Tak przynajmniej pisało na jednym z zagranicznych forów. Mam rodzinę we Francji więc może sobie kiedyś taką sprawię:) Tobie również tego życzę. Pozdrawiam.

• swietlik75 swietlik75

a masz może zdjęcie takiej torby? szukam w necie od jakiegoś czasu i jakoś słabo mi idzie;/

• ooKaju ooKaju
      ocena: 7

Alleluja2000 ma racje, jest to wlasnie taka torba, a przynajmniej tak wyglada. ;) Polecam poszukac jako "Mle 1935 musette", przykladowo mozna kupic taka torbe tutaj: http://www.tinyurl.pl?AO4Nzxfr

• swietlik75 swietlik75

jesteście pewni ze to jest taka sama torba jaką miał Corso?

• BeatryczeHolmes BeatryczeHolmes

o, tez bym chciala miec taka torbe :)

za krotki

• TyskiDaro TyskiDaro
    ocena: 5

Niestety jest to chyba jedyny sklep, w którym ją sprzedają - mowa o linku, który podał użytkownik ooKaju. Niestety wysyłka do Polski kosztuje 40$ (pytałem), co razem daje 95$, co w przeliczeniu wynosi 272zł (według obecnego kursu).

• Dziadek_bez_dowodu Dziadek_bez_dowodu

Mam taką torbę.

• huo_sanchez huo_sanchez
    ocena: 6

Żenada. Tfu, żeby facet jak baba stękał nad jakąś torebką... I nic dziwnego, że jak sie jest taką ciotą, co tylko sie torebkami obwiesza, to nie potrafi się zarobić 272 zł. Pokolenie pajaców wyrasta w kraju, paznokci sobie tylko nie zacznijcie malować...

• wowonfury

True

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: