szwarzenegger szwarzenegger
ocena: 8

Mi się podobał:

"-Dlaczego nie zaśpiewałeś "Love me tender", mówiłeś, że to jest Twoja ulubiona
piosenka?
-"Love me tender zamierzam zaśpiewać tylko swojej żonie"

Dobry jest jeszcze text z kurtką ze skóry węża :)

• gwozdzprogramu

mój ulubiony to "... zmywajmy się zanim zaczniemy tańczyć bez muzyki na końcu tej liny"

• krzysiekk123
      ocena: 7

teksty dafoe do dziewczyny cage gdy przyszedl sie odlac do niej "czy moga nalac w twoje oczko" hahaha

• maUputa

dobre było też to jak Lula mówiła do Sailora ,tylko zapewne coś skoncę,więc mnie poprawcie jakby co
        "masz też czasami tak ,kiedy myślisz i nagle słyszysz wiatr i widzisz czarownice na miotle?"
        a on do niej coś takiego :"Lula tylko Bóg wie co tam siedzi w twojej głowie " hehehe

i jeszcze bardzo mi sie podobała "historia z morałem",czyli jak Lula opowiadała Sailorowi historie cioci Ruthy i jej syna Della który wkładał sobie karaluchy w tyłek,bał sie czarnych rękawic i co najfajniejsze robił sobie lunch ...przez cała noc ;)

• użytkownik usunięty

"Przepraszam panów za nazwanie was homoseksualistami, dziękuję też za udzielenie mi cennej lekcji życia."

• alex_diddle alex_diddle
            ocena: 8

"Cały ten świat ma dzikość w sercu i szaleństwo na twarzy"... Klasyk :)

• Nie_pytaj Nie_pytaj

A macie jakieś w oryginalnym języku? Prosiłabym :)

• maria_kury maria_kury

http://www.imdb.com/title/tt0100935/quotes

Lula: One of these days the sun's gonna come up and burn a hole clean through the planet like a giant electrical x-ray.
      Sailor: I wouldn't worry about that, Peanut. By then people'll prob'ly be drivin Buicks to the moon.

• sobikbb

Scena gdy Peru przychodzi do Luli się wysikać. Chodzi mi o zakończenie tej sceny textem: "to może kiedyś, bo teraz muszę już iść". Co do filmu to zasnąłem 2 razy, lipa straszna.

• Fanaberia2008 Fanaberia2008

If you were really wild at heart, you'd have fight for your dreams.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: