krzysyek
ocena: 5

A tymczasem notę ma na Filmwebie 7,2. Kto mu daje tak wysokie oceny? Wygląda na to, że ci co nie umieją pisać. I nie zdziwiłbym się, bo film najbardziej może się spodobać dzieciom, małym dzieciom.

• brundlem

Jako bardzo mały chłopiec, co od żony ciągle słyszę, wnioskuję że niby nie umiejąc pisać a latkom odstając filmu nie zrozumiałem... A szkoda, bo może jakbym podrósł nie odpisywałbym w tak szczenięcym temacie...

Film dobry, i akcji sporo i wybuchów i bijatyk w miłej częstotliwości, czyli to czego duże dzieci oczekują najbardziej....

• krzysyek
      ocena: 5

Zgadzam się, zapomniałem, że istnieją i takie samo płytkie spojrzenie na świat prezentują tzw. duzi chłopcy.

Jeśli oceniać go w kategorii filmu dla chłopców, to pomijając jego porażającą dojrzałego widza dziecinność "przesłania", można napisać, że film jest sprawnie zrealizowany i takim widzom jak najbardziej można go polecić.

• sever sever

Masz rację, nie umiesz pisac. Kompletnie nic nie rozumiem z Twojego wpisu.

• brundlem

Bystro, żeś zaszczycił/a mnie swym komentarzem. Aż nie wiem jak urągać Twym ambicjom... wystarczy chyba jak podziękuję, że to fu niepase..... (już mi żal interpretacji..kuruj się, buziaczki...)

• alankujawski

Przez takich ludzi jak ty filmy na filmwebie sa drastycznie zanizane. Juz nie raz spotkalem sie z sytuacja kiedy postanowilem nie obejrzec jakiegos filmu z powodu niskiej noty. Lecz sie czlowieku fakt ze tobie sie cos nie podoba nie odrazu musi znaczyc ze inni sa nienormalni bo go obejrzeli z wielka checia.

• KLAssurbanipal KLAssurbanipal
      ocena: 4

Pudło. Filmy słabe są zawyżane a dobre zaniżane przez takich jak Ty. Ten film jest wyjątkowo słaby, niespójny, niewciągający, z dziurami logicznymi.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: