Witak Witak
ocena: 9

5,7? Jakim cudem tak dobry film może mieć tak niską ocenę. Zawierał wszystko czego
potrzebuje dobry horror - Momentami straszny, muzyka nadająca klimatu itd. Nie rozumiem
dlaczego ludzie oceniają go tak nisko, bo film jest naprawdę znakomity. Polecam, 9/10 (ze względu na to, że większość ostatnich horrorów opiera się na jakimś psycholu z siekierą, a ten film potrafił przestraszyć i zaciekawić)

• seszka seszka
    ocena: 8

zgadzam się, o mały włos, a nie obejrzałabym filmu właśnie przez tę niską ocenę. skusiły mnie jednak wasze recenzje i nie żałuję - nie raz miałam ochotę schować się za kanapę podczas oglądania;)

• ostry666
      ocena: 9

Ja też oglądałem ten film i uważam że jest naprawdę świetny, jest czego się bać, czego w wielu horrorach brakuje... Ludzie na tej stronie maja dość krytycznie oceniają filmy często ich nie oglądając... Od początku trzyma w napięciu, ogólnie bardzo dobry:)

• Veridell Veridell

Mi też się podobał, miał fajny klimat, oglądałam go z dużym zainteresowaniem

8/10

• robert_kilinski

ja ogladalem go dzis w nocy, nie nastawialem sie na nic wielkiego, ot tak popatrzec zeby zmeczyc oczy i zasnac, nie udalo sie, film zaskakujaco bardzo dobry, polecam

• christine05 christine05
      ocena: 7

Mnie tez się film podobał a opinie ludzi są różne i raczej sie nimi nie kieruję bo i gusty są różne.

• Micek09
    ocena: 8

Mnie również film przypadł do gustu. Moim zdaniem nie był ani nudny, ani przewidywalny. Jedyne, co mnie boli, to mój pusty łeb, bo nie do końca tenże film zrozumiałem. Czy wszyscy, którzy znajdowali się w budynku, widzieli tę patologiczną rodzinkę (zarządca twierdził wręcz przeciwnie)? I dlaczego ta dziewczyna pod koniec schowała się do garderoby (patrzyła się przez wizjer i widziała jak kobieta tłukła tego złego, więc nie bardzo wiem, czego mogła się aż tak wystraszyć)?

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: