oliwka070794 oliwka070794
ocena: 9

Film będzie 12 lutego na TVN o godz 00.05
jak dla mnie odopowiednia pora na taki film :) Po raz pierwszy bede oglądać :)

• mati793

Już nie mogę się doczekać, bo film mimo wieku jest niesamowity. Dawno nie oglądałem i ciszę się , że mogę sobie przypomnieć tą klasykę kina ;]

• Dealric
    ocena: 10

Hmm a wersja z tvn nie miała przypadkiem wycietych kilka scen?

• piotrbrylant

Nie miała wyciętych scen tylko nadawała standardową wersję, a nie reżyserską (w której jest np. spider walk :D)

• Dealric

= miała wycięte sceny:P
        A to akurat jeden z filmów w których warto oglądać wszystko (szczególnie jakby miało sie stracić m.in. jedną z najlepszych scen w horrorze ever;)

• Gh0st Gh0st

Pamiętam, że kiedyś TVN7 nadał wersję reżyserską, więc może w tym przypadku też tak będzie

• GHX03 GHX03

Niestety telewizyjny "Egzorcysta" ma bardzo dużo wyciętych scen...

• jeti jeti

A ja muszę się przyznać że wolę krótszą wersje, ponieważ ma lepszy rytm. Mam wydanie DVD z wersją reżyserską i tylko jedna dodana scena jest warta uwagi.

• użytkownik usunięty

Nareszcie! Obejrzę, potnę się jak przegapię!

• DonVitoCorleone DonVitoCorleone

w programie tv na wp jest napisane ze trwa 155 min. tyle ze to niemozliwe bo przedzial czasowy jest od 0 00-2 35 czyli wlasnie 155m a i reklamy musza byc. a 2 godz 2 min to czas rezyserskiej czy standardowej?

• 94filoxx 94filoxx

Również obejrzę ten film po raz pierwszy :)

• JogiFan JogiFan

Ja już go widziałam kilka razy ale dziś także obejżę, już nie mogę się doczekac :D

• baksterka baksterka

Ja bym oglądnęła ale boję sie czy potem zasnę bo ponoć straszny :)

• MartiniKS MartiniKS

Czytając komentarze dochodzę do wniosku, że pomimo "wieku" to dobry film i dlatego biorę się za oglądanie. Już zaraz początek projekcji :)

• Dealric

Wiek jest obecnie w 90% zaletą filmu, a nie wadą

• MartiniKS MartiniKS

Różnie to z tym bywa, ale w przypadku prawie 40-letniego horroru miałem pewne obawy - okazało się że niepotrzebnie. :)

• chudyWKS chudyWKS

Jeszcze nie było żadnej reklamy, ale już się wkurzam na myśl o nich ;/

• avirex_85 avirex_85

Właśnie jest :D

• kamelor1 kamelor1
        ocena: 8

co niby wycieli?

• Alual Alual

Miałem obejrzeć, ale zasnąłem a jak się obudziłem to pomyślałem co ja jakieś maszkary będę oglądał i poszedłem spać znów, teraz żałuje bo już od dłuższego czasu chciałem to obejrzeć-_-'.

• era era
      ocena: 4

Nie wiem czemu, ale ten film wywołuje u mnie tylko śmiech. Zdecydowanie nie przetrwał próby czasu.

• Dormant Dormant

cóż, nawet filmowi analfabeci mają prawo głosu...

• era era
          ocena: 4

Gdzie się na tym świecie podziała obiektywność. Sceny z dziewczynką plującą jakąś zieloną mazią, etc, naprawdę, jak na to wczoraj patrzyłem po raz kolejny się śmiałem. Zapewne w latach 70 i 80 jej nienaturalne ruchy, ten podłożony głos, mimika i charakteryzacja robiły wrażenie, dzisiaj wyglądają jedynie na przerysowane i, hmm, banalne. Z tamtego okresu dużo dużo bardziej cenię Omena, który ciągle robi wrażenie.
          filmowy analfabeta pozdrawia.

• aspazja_fw

Przetrwać może i nie przetrwał, ale jak na tamte czasy [powstawania] musiał być niesamowity.
        Horror jak horror, bajka dla wyrośniętych dzieci.
        Mnie nie porwał, ale obiektywnie: niezły.

• bambek24

poprostu smiech niektórych bierze bo się naoglądali scary movie i dlatego

• DonVitoCorleone DonVitoCorleone

horror wszech czasow. strzez sie Pana

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: