Bon009 Bon009
ocena: 4

Słaby film jedynie muzyka trzyma poziom jest naprawde dobra poteguje klimat w filmie czego nie uczynił scenariusz scenografia (klaustrofobiczne korytarze) i gra aktorów- może poza jednym Richardem Brakee ten sie wyróznił z tego motłochu.

• Martin von Carstein MartinvonCarstein

Każdy swój guścik ma.
    Jest to jeden z nielicznych filmów, o ile nie jedyny, do którego chętnie wracam. Na film natrafiłem przypadkiem kilka lat temu i na dobre wrył mi się w mą pamięć, nie wiem dlaczego. Po prostu go uwielbiam.

• gulewiczbaka

muzyka dobra film może byc,gorsze powstaja

• terman terman

ogółem 6/10 jednak te oefekty specjalne(te pole mag. wytwarzane przez maszynę słąbo zrobione) no i na końcu juz nie wiem po co oni do nich strzelali jak wiedzieli że to nic nie da(chodzi i jeszcze o ten pierwszy oddział) dlatego ocena końcowa 5/10

• gulewiczbaka

bo lepiej chociaz bez sense niz stac jak baran na żeż

• gulewiczbaka

strzelać

• terman terman

ale w tym momencie lepiej se w głowe raz i po sprawie

• mlody969

oho, specjalista od gry aktorskiej. oglądałem film wczoraj i do gry aktorskiej nie mam żadnych zastrzeżeń.

a film interesujący, oparty na klimacie a nie rzeźni. można było dopracować fabułę, ale końcowy efekt jest taki że jest to jeden z nielicznych horrorów których fabuła rozwija się w czasie. bo niestety te nowe horrory to stawiają na coraz bardziej wymyślne sceny śmierci

• djrav77 djrav77
    ocena: 6

Prawda jest taka ,że film ten podlega pod kino klasy B
    Jak na tani budżet to ja bym chciał ,aby aktorzy przynajmniej tak grali w produkcjach powstałych za większe pieniądze. W filmach gdzie się tego jeszcze bardziej wymaga. Tu mamy do czynienia z chłopakami z drugiej ligi ,tak na prawdę. Moim zdaniem jak na taki rodzaj kina ,spisali się dosyć dobrze.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: