Corderosa Corderosa
ocena: 6

....>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>
Nie podobała mi się akcja, kiedy Jimmi przyjeżdża rozbroić bombę, podłączoną do
komputera, przy którym siedziała dziewczyna. Mianowicie, dlaczego od razu nie zabrano z
tamtąd tejże dziewczyny i nie usiadł przy klawiszach jakiś policjant? Przecież Ona nie była
przywiązana do bomby, musiała tylko cały czas pisać na klawiaturze. A to, mógłby robić
każdy inny. Pierwsze, co robi policja na miejscu zagrożenia, to usuwa wszystkich obywateli,
bezpośrednio zagrożonych. Ta scena była po prostu naciągana i tak mnie wkurzyła, że film
oceniłam tylko na 6/10.

• wazka16 wazka16

Zanim by dziewczynę zabrali to bomba by wybuchła-pomyśl.

• Corderosa Corderosa
      ocena: 6

Ale mnie nie o to chodzi. Zle zrozumiałeś. Dziewczynę powinni od razu stamtąd zabrać, a nie narażać do końca. Zamiast niej powinien usiąść jakiś gliniarz i przyciskać te klawisze... Chyba, że ona sama była przywiązana do tej bomby... Ale z tego, co pamiętam, nie była.

• użytkownik usunięty

ale co uwazasz ze zycie gliniarza jest mniej warte niz zycie tej dziewczyny? przy bombie nie bylo całej jednostki tylko minimalna ilosc specjalistow potrzebnych do jej rozbrojenia, przecietny glina pewnie nie chcial by sie na ochotnika zglaszac do takiego klikania, a sapera kolejnego narazac dla byle puszczalskiej troche szkoda
        solidarnosc jajnikow pff

• asit78

od razu puszczalskiej, ale scena nie była naciągana, film widziałam z 10 razy, bo go uwielbiam ze szczególnością Jeffa Bridgesa, także proszę zobaczcie oboje sobie jeszcze raz tą scenę a potem się wypowiadajcie na jej temat albo filmu.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: