atlantis atlantis

jeden z najlepszych Soundtracków jakie usłyszalam!

• gradins gradins
    ocena: 9

piosenka U2 - With Or Without You dużo daje :D

• Frank_Zappatrzony
    ocena: 3

No, jeżeli kto lubi tani pop made by U2 to pewnie było fajnie. Jednynie Sundays na początku fajnie brzmi, ale U2 to dno... Taki IrlandDisco.

• mpk86 mpk86

heh, pafciu widać, że masz jakiś problem:D pewnie, gdy chłopak cię rzucił w tle leciało U2:D with or without you wg ciebie "IrlandDisco" widać jak ty mało jeszcze wiesz;) pozdro (kiedyś to zrozumiesz) ;)

• vermonk vermonk

Taaaa.. nie ma to jak Sasza i Lukas17 z rodzimej produkcji :) Współczuje :/

• marta253

O matko widać ze tu chłopaki u2 nie słyszeli w życiu...

• Clint_2 Clint_2

Dziecinko dorośnij wreszcie.Masz pewnie zlasowany łeb przez disco polo i techno.U2 to największy zespół w historii rocka.

• marta253

U2 the best ... nie ma leszych i nie będzie ...

• kosciej_99 kosciej_99
          ocena: 10

Pewnie że U2 to był, jest i będzie najlepszy zespół na świecie;) A ten film po części jest o Irlandii i gra tam U2;) Tommy nawet śpiewa ich piosenkę:P

• BartSmith BartSmith

Ty to chyba słyszałeś 2 Unlimited, a nie U2! Te 2 kawałki z filmu są w ścisłej czołówce piosenek rock'owych wszechczasów!

• MilesQuaritch MilesQuaritch

U2 pasowało jak najbardziej do tego filmu- w końcu obie główne postacie to Irlandczycy. W ogóle ostatnimi czasy doceniłem Jeffa Bridgesa, bo fajnie zagrał w "Big Lebowskim" ponadto.

Dla mnie utwór " Still Haven't fun what im looking for" jest lepszy od "With or without you". Eh, U2 to żyjąca legenda.

• aga373 aga373
          ocena: 10

No fakt muzyka świetna.Doskonale dopasowana do filmu ale i film genialny dawno już nie oglądałam czegoś równie dobrego z takim luzem a jednocześnie w napięciu

• Keira2016 Keira2016
    ocena: 5

Wszystko dzięki U2 ♥♥

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: