hanys79 hanys79
ocena: 4

hahahaha skąd ta nota ??????? po tym filmie wiem że oceny na filmweb są wyssane z palca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w tym filmie było tyle akcji co na meczu reprezentacji polski w piłce nożnej hahahahahhaha czyli nic , strata czasu i tyla w temacie .

• wicthorus
    ocena: 10

istota tego filmu nie leży w akcji. ot co.

• faIIen
      ocena: 8

Istota filmu akcji leży w akcji ot to. Ale to nie pierwsza sytuacja w stylu Mumia jako horror itd
      Zaraz obejrzę zobaczymy co ten film wart :D

• wicthorus
        ocena: 10

ok, tak zakwalifikowali ten film. Na imdb jest zaznaczony dodatkowo jako kryminał i dramat. To zmienia postać rzeczy. W tym filmie liczy się fabuła, nie akcja. Napisz, jakie wrażenia kiedy zobaczysz.

• faIIen

Tylko 250 głosów a ty spuszczasz się że nota niewiarygodna ;p
    Ciekawe ile było oddanych głosów kiedy napisałeś post 50?:)

• repek repek

Pan Hanys79 najwyrazniej nie chcial zobaczyc dobrego kina tylko film w stylu Niezniszczalni i sie przeliczyl. Moim zdaniem akcji w tym filmie jest wystarczajaca ilosc, szkoda tylko ze ludzie typu hanys79 nie sa w stanie jej zauwazyc.

• faIIen

W pełni zasłużone 8/10 polecam zacząć oglądanie od pierwszej części.
    Film jest dosyć nietypowy - nie napiszę czemu mi się bardzo podobał bo bez spoilerów nie dam rady ;)

• BastekTGK BastekTGK

Aktualna ocena 8/10 jest jak najbardziej odpowiednia dla tego filmu ,a Ty dzieciaku zostań przy oglądaniu takich filmów jak ,,Resident Evil: Afterlife’’ który oceniłeś 10/10 (arcydzieło)

• d_feens d_feens

He he Residenta ocenil na 10/10 3majcie ;D [ laski wymalowane jakby wyszły z salonu odnowy , kolesie odszykowani w gajerki 0,oo klimatu 0,00 niczego to już parodia Residenta powinno byc !!! ] przecież ta cześć to totalne dno !! ale wracając do tematu Tropa.de.Elite.2 bardzo mi się podobał może nawet bardziej niż 1dynka ;]

• hanys79 hanys79

Warrior dałes 9 he czemu ?? bo to film niczym nie rózniacy sie od ROCKY ??

• rzulf_kc rzulf_kc

Jeżeli według Ciebie Elitarni 2 nie różnią się od Rocky'ego, to jesteś okrutnie poszkodowanym przez los człowiekiem i jedyne uczucie jakie powinniśmy żywić do Ciebie, to bezgraniczne współczucie.

• hanys79 hanys79

hahaha ile ty masz lat ?? co cie tak zaintrygowało w tym filmie ??

• rzulf_kc rzulf_kc

Ludzie, z kim Wy tu dyskutujecie... Szkoda klawiatur na pisanie postów do tego dzieciaka. Myślałem, że 79 w jego nicku, to rok urodzenia, ale teraz wydaje mi się, że to jego iloraz inteligencji...

Film jest rewelacyjny, podoba mi się bardziej niż pierwsza część.

• hanys79 hanys79

nie obrazaj ludzi których nie znasz

• rzulf_kc rzulf_kc

Nie obrażam. Oceniam Cię na podstawie Twoich wypowiedzi.

• voojtas voojtas

He he - dzieciaku - jeżeli dla ciebie "Teksańska Masakra..." jest arcydziełem z oceną 10/10 to nie chce mi się z tobą dyskutować na temat Tropa De Elite 2...

• hanys79 hanys79

oceniaj filmy zgodnie z rokiem produkcji a nie efektów lub akcji

• rzulf_kc rzulf_kc

voojtas - szkoda nerwów i klawiatury na pisanie z tym typem. Troll i tyle.

• SpiQe SpiQe
    ocena: 6

Ja stwierdzam, że film nie powinien nosić nazwy Elitarni 2 gdyż jest to zupełnie inny film. Panowie!!! Dobry film ale na pewno nie to na co czekałem.... Przeczytalem jeden z wczesniejszych komentarzy do tego filmu i ktoś pisał, "że jeżeli oglądałeś 1 to na 2 się zawiedziesz" Miał racje. Moja ocena: 6/10.

• FILioza FILioza
      ocena: 5

Podpisuję si pod SpiQem. Też się trochę zawiodłem. Jedynczka to był film akcji, a dwójczkę trzeba chyba jednak zaklasyfikować jako dramat. (Podobna sytuacja była z filmem Arenalina - wiele osób po kontynuacji spodziewało się sensacji, a tymczasem dwójeczka okazała parodią (fakt, że sensacyjną:))

• tajny3 tajny3

Transformersie co ty piszesz, czy każdy film z zasady musie się toczyć z prędkością światła, fakty są ważniejsze od bezsensownej fabuły

• hanys79 hanys79

o gustach sie nie rozmawia - taka moja ocena tego filmu - nuda i metr mułu , niestety ale niczym ten film mnie nie zafascynował :( takie moje zdanie i niy mam tu zamiaru kogos obrazic , jednym podoba sie sie warior innym resident , taka moja ocena tego gniota i tyle :) NUDA

• rzulf_kc rzulf_kc

A właśnie, że o gustach się rozmawia. Jak nudny byłby ten świat gdyby o gustach nie dyskutowano :P Jednemu podoba się Ferrari, drugiemu Lamborghini i co? Jednemu podobają się blondynki, innemu rude, jeszcze innemu brunetki... Mają nie rozmawiać o swoich gustach? Śmieszne rzeczy opowiadasz...

• hanys79 hanys79

tutaj ma byc radykalna ocena filmu . Aten film nie powala niestety .

• laik_filmowy laik_filmowy

...podobnie jak twoja inteligencja.

• lukarian1313 lukarian1313
    ocena: 9

n/c

• czapski czapski

wyssane z palca?

• Vir00z Vir00z
    ocena: 9

Film jest świetny, a Ty niepoważny... Można by tu pisać wiele, ale skoro Ty nie zauważyłeś w filmie niczego ciekawego to ocenę Twojego gustu pozostawię ludziom którzy tak jak ja dostrzegli w nim pewne wartości i przekaz...

• elo84 elo84

Na imdb jest ocena 8,1/10 ocenione przez ponad 23 tyś. użytkowników. Tyle w temacie !

• koraarok koraarok

Myślę, że jeśli ktoś interesuje się tematyką polityczno-społeczną, czyli w skrócie tym co dzieje się na świecie to filmem jak najbardziej się zainteresuje. Jak dla mnie świetny! Dawno nie oglądałam takiego filmu hmm sensacyjno-politycznego? W sumie nie wiem w jaki gatunek ubrać ten film, ale to nieistotne. Jeśli ktoś liczy tylko na strzelanki to niech nie ogląda, bo pistolety owszem i są, ale fabuła jest o wiele grubsza.

• Gindek Gindek

obejrzyj pierwsza czesc tam jest fajnie pokazywane jak goscia podpalaja i jak torturuja jakis oszolomow, ogolny sens filmu i tak ci umknie, ale przynajmniej te sceny wywolaja u ciebie aprobate i nie bedziesz glupot pisal.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: