Queen_J Queen_J
ocena: 9

Gdzie mogę ściągnąć ten film albo obejrzeć online?? Z góry dziękuję za odpowiedź ;)

• agi992 agi992
    ocena: 8

też szukałam i nigdzie nie było ani online ani linków do ściągnięcia. Ale ostatnio znalazłam ten film z polskimi napisami i podzielony na części na YouTube. Tutaj jest do niego link:http://www.youtube.com/watch?v=G212yDVdnng
    Miłego oglądania:)

• Queen_J Queen_J

dzięki wielkie =)

• Queen_J Queen_J

ja wczoraj skończyłam oglądać, a tu już obejrzałaś? jak tam wrażenia? ;)

• agi992 agi992

Obejrzałam, obejrzałam:) A nie ogladałam tego filmu dobrych kilka lat tak więc przyjemnie było do niego wrócić;) Ja osobiście bardzo lubie ten film. Fajnie dobrana obsada. Ogólnie uwielbiam filmy które ukazują życie w tamtych czasach a szczególnie te stroje, muzyka i tańce ehhh:)

• Queen_J Queen_J

zdecydowanie! oglądałaś "Dynastię Tudorów"??

• agi992 agi992

Ogladałam i chyba muszę sobie wrócić do tego serialu:) Tak sobie go obejrzeć znowu od poczatku...

• Queen_J Queen_J

ja już go chyba dziesiąty raz oglądam xD a nie uważasz, że Elżbieta (taka starsza, z 4 sezonu ;)) jest nawet podobna do Cate Blanchett...? ;D

• agi992 agi992

No troszke jest...:) Jakie jeszcze ciekawe filmy ogladałaś??:P

• Queen_J Queen_J

dotyczące tego tematu (Tudorowie itp.)? chyba żadnego... ale jeszcze widziałam kontynuację Elizabeth: Golden age ;) średnio fajny ;>

• Queen_J Queen_J

a szczerze mówiąc to żałuję, bo bardzo mnie to zainteresowało ;) ty oglądałaś coś w tym stylu? jeśli tak to podziel się tytułami ;D

• agi992 agi992

"kochanice króla"- fajny film:) No i jeszcze jest film nie do konca w tej tematyce ale też z Josephem Fiennesem a mianowicie "Zakochany Szekspir"

• Queen_J Queen_J

o, "kochanice króla" fajny film, zapomniałam, że oglądałam xD jednak, nie jest moim ulubionym. i tu jest wielka dyskusja i porównywanie Natalie Dormer (Dynastia Tudorów) do Natalie Portman (Kochanice króla). osobiście uważam, ze Natalie ma bardziej jakby... średniowieczną urodę, ale Portman bardziej przypomina oryginał (ten z wikipedii ;D). kogo preferujesz do tej roli? mogę jeszcze powiedzieć, że myślę iż Dormer ma taki dar wzbudzania intensywnych uczuć i jakoś jest bardziej wyrazista. a tak trochę z innej beczki to czy w Kochanicach króla Anna urodziła Elizabeth? bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć, chyba że coś mi umknęło ;>

• agi992 agi992

Jesli chodzi o urode to zdecydowanie wole Dormer. Ta aktorka ma cos w sobie ze ją lubie:) Tak, jesli dobrze pamietam to Anna ja urodziła czyli tak jak powinno być...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: