ola1619

4 lata temu ktos mi pokazał ten film dzieki temu od 4 lat jestem wegetarianka i jestem z tego dumna. Najgorsza ostatnia scena filmu aż sie płakac chce ;(

• krolrys
    ocena: 7

jesteś skończoną kretynką

choćby dlatego że na dobrą sprawę co się dzieje tym zwierzętom? i tak są martwe wtedy

• ola1619

a ty skończonym idiota
      bo choćby na dobra sprawę najpierw bestialsko zabijają te zwierzęta frajerze

• krolrys

jak bestialsko? dostaje ładunkiem elektycznym po łbie, mózg się wyłącza i w tym momencie krowa już nie żyje. Więc co ją obchodzi co się dzieje potem? Już wtedy i tak nic nie czuje. Ja rozumiem że 20 lat temu to się podrzynało gardła i patrzyło aż zwierzę się wykończy ale teraz jest inaczej więc to co mówisz to zwykłe pierdoły

• ola1619

tak masz racje przepraszam dostać ładunkiem elektrycznym po łbie jest bardzo bardzo humanitarne

• krolrys

sory matole - a masz jakiś lepszy sposób?

• ola1619

bardzo mi przykro ze jesteś az tak ograniczony. Nie będę z Tobą więcej dyskutować

• krolrys

po prostu nie masz niczego ciekawego ani mądrego do powiedzenia pało

• Quif90 Quif90
                  ocena: 3

popsztykali się ;p wegetarianizm a weganizm to dwie różne rzeczy. Wegetarianizm to szybko rozprzestrzeniająca się i modna bzdura. Bycie humanitarnym - jak najbardziej! Zresztą to jest to, o czym krolrys mówi. Bądźcie sobie wegetarianami, nie jedzcie mięsa, rozpisujcie się o tym na forach.. Ja wolę po prostu kupować jajka z domowej hodowli, wystrzegać się fast foodów i sprawdzać pochodzenie produktu, jeśli olu1619 wiesz co mam na myśli...

• trinityR trinityR

dlaczego nazywasz wegetarianów kretynami? Sama nie jem mięsa, wprawdzie filmu nie widziałam, ale mam na to swoje powody (w ogóle to mięso mi również nie smakuje) i czuję się z tym świetnie. Trochę tolerancji

• Franio Franio

Jestem wegetarianinem od ponad 20 lat, ale ten film by mnie wcale nie przekonał do tego. Jest nudny, rozwlekły, przegadany i chaotyczny. Najlepszy film w temacie to "Food Inc.", który naprawdę potrafi przekonywać mocnymi argumentami. Temu gniotowi dałem 3/10.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: