jastem1

http://www.filmweb.pl/person/David+Lyons-715521 Był świetny w roli Vince'a Faraday'a w
The Cape.

• LoveKiller LoveKiller

jako flash? nie ma mowy

• jony jony

nigdy za pedalsko wygląda i nie ma szczęki jak flash niewiem kto ale może być Ryan Reynolds lub tez z capitan america mam nadzieje tylko że nie bedzie tem frajer ze zmierzchu

• LoveKiller LoveKiller

Rayan Reynolds? nigdy. Wystarczy że zje*ał 'Zieloną Latarnię'

• jony jony

a no fakt nie zapomniałem o zielonej i gren hornet hmmm legolas za stary niewiem

• LoveKiller LoveKiller

Mówisz o Bloomie? On się nie nada, zła twarz.
            Zaproponowałabym Haydena Christensena, ale znając Atak Klonów nieco się boje...

• jony jony

nie anakin nie nie nadaje się ten aktor do grania super bochaterów może ten co grał w superen powrót albo spidermen ale ten co były z nim 3 części może być od biedy

• LoveKiller LoveKiller

nie może go zagrać nikt, kto grał już jakiego superbohatera, kurde! bo gdyby mieli zrobić ligę sprawiedliwych to co? wszystkich zagrałby reynolds?

• drapieznik8 drapieznik8

a co myślicie o Channing Tatum ?

• LoveKiller LoveKiller

żeby tam salsę zaczął tańczyć? nie ufam ludziom, którzy grają w filmach tanecznych >,<
                    jak dla mnie to powinien być ktoś 'świeży', np. http://www.filmweb.pl/person/Ed+Speleers-516285

ale grał również w G.I. Joe i dobrze tam wypadł a Ed to nie wygląda jak flash

• LoveKiller LoveKiller

Ed na pewno bardziej przypomina Wallego Westa niż Tatum,

dobrze to twoje zdanie i moje jest inne :) ale Ed nie ma dobrej budowy ciała żeby zagrać Flash-a tak mi się wydaje :)

• LoveKiller LoveKiller

ale Chcanning jest czarny i nie ma piegów, a z tego co pamiętam Wally był piegowaty i rudy ;p

i tu masz racje tylko ze tatum jest białasem :P ale fakt w komiksie był rudy i miał piegi :)

• LoveKiller LoveKiller

i mam nadzieję, że i ten filmowy będzie je miał, nie chcę kolejnej spi**dolonej produkcji. To by było za dużo na mój wrażliwy kobiecy umysł ;D

• LoveKiller LoveKiller

poza tym, mi o kolor włosów chodziło, a nie skóry ;p

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: