AdaMcgrath AdaMcgrath
ocena: 10

ma ktoś może nuty " the heart asks pleasure first" ale tą całość nie początkowy kawałek z góry dziękuje choc wiem że i tak nikt nie ma tych nut jak za dwa tygodnie nikt mi nie odpisze to żuce sie pod pociąg, naprawde.

• AdaMcgrath AdaMcgrath

mój adres e-mail to adamcgrath@autograf.pl z góry dziękuje thanks you merci gracias ( czy jakos tak) spasiba i wogle kocham cię

• otylek_2

Z twoich postów wynika, że masz w końcu te nuty... tak się składa, że też szukałam ich przez długi czas, więc może nie było by problemem dla ciebie przesłać je również mi?
      mój mail: otylek@o2.pl
      czekam z niecierpliwością na odp.
      pozdrawiam :)

• AdaMcgrath AdaMcgrath

kocham cie kocham cię kocam cię kocham cię kocham cię kocham cię kocham cię kocham cię

• AdaMcgrath AdaMcgrath

niestety nie ma tych nut. gościu który mi dał te nuty sobie poszedł a ja nie pamietam jak sie nazywał, na twrdym dysku tego niemam ani na dyskietce a chyba ktoś skasował mi historie. mam je tylko na papierze. jeśli ktoś chce może wejść tu http://my%20disc%20(d:)/ ale mnie się to nie udało bo jest jakiś błąd w stronie. życze powodzenia.

• GinaG
    ocena: 9

mam w posiadaniu nuty do calej sciezki. gdyby ktos mial problemy ze sciagnieciem przez podanego prze Gwyneth linka, podajcie adres.

• ansza1

W takim razie ja proszę: kalifornia@op.pl
      ale tylko The Heart Asks Pleasure First

• tswierczewski1

Nie wiem czy to jeszcze aktualne ale jeżeli można to ja też bym poprosił to samo co ansza1
      tswierczewski1@wp.pl

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: