LeoMessi86 LeoMessi86

zawodowego zabójcę. Oby film nie był gwoździem do trumny Roberta...

• Slowianin Slowianin

Nie bój się, Robert jeszcze by Tobie obił mordę.

• AmonGoeth

Gwoździ do trumny to on już sobie narobił nędznymi komedyjkami. Ja bym raczej skupił się na pewniku sukcesu, którym jest świetny reżyser.

• Bon009 Bon009

Co to za komentarz ze by mu obił morde ? koorva dziecko zastanów sie co piszesz.
      A co do Roberta De niro to od kilku ładnych lat ten wybitny akror grywa przeciętnie w słabych filmach. Może grając u Scorseze wypłynie znowu tych 2 panów świetnie sie rozumie potwierdzając to w kilku klasowych filmach. Mann tez swietny rezyser ale słyszałem ze przedtem miał to krecić Scorseze

• AmonGoeth

tylko mordę obił? Nie lepiej odrazu poderżnąć gardło i powybijać całą rodzinę takiego skur...syna, który odważył się powiedzieć coś na Twojego bożka?

• Slowianin Slowianin

grozisz mi?

• morgoth5 morgoth5

De Niro to gwiazda, wątpię aby wbił sobie gwóźdź do trumny tym filmem :) Dla mnie nadal genialny aktor, mimo że zagrał w kilku słabych filmach :)

• Don_Fazito Don_Fazito

POSTARZAŁ!! możne i tak ale przecież taka jest postać która ma grac ''podstarzałego płatnego zabójce'
    A co do filmu to napewno nie bedzie zaden gwoźdź do trumny w jego bogatej karierze.
    Wierze ze da rade w końcu to DE NIRO :)

• felix_2 felix_2

W collateral Mann urodził na nowo Toma Cruise, który zagrał kapitalnie. A wyglądało na to że już trzeba na nim postawić krzyżyk.
    Myśle ze Deniro dobrze pokierowany, przypomni sobie jak sie powinno grać i w czym.

• Nightmare_Sally Nightmare_Sally

Jest już stary, ale da radę. Ja w niego nie wątpię :)

• izak izak

Micheal Cain był starszy od De Niro grając w Harrym Brownie i nie dał d***.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: