jeden z gorszych gniotow jakie widzialem, gdybym wiedzial, nawet bym nei podchodzil do ogladania... szczerze to musialem przewijac ten film.
wogole dziewczyna ktora nie ma swojego zdania - niby zakochana na amen nagle wychodzi za jakiegos pajaca po namowie ojca i siostry, tak mnie denerwowalo to w tym filmie, te ciagle - "wyjdz za stefano" "ojciec ma racje" ze szok. powinna leciec krotka pilka - wypier**laj Stefano, SIostrzyczko i Tatuśku... jezeli tak bardzo lubisz tego swojego Stefano i go akceptujesz, to sam za niego wyjdz...
co do goscia to nic nie mam, ale mogl by byc zrobiony na bardziej stanowczego, sadze ze gdyby sie powiesil calym cialem na linkach, one by sie zerwaly, po drugie gdybym juz dojechal na slub, i moja wybranka wyszla by z jakims innym frajerem - zatlukl bym go, po trzecie, te filmy sa tak zrobione ze nikt nigdy nie potrafi gadac, zamiast z nia porozmawiac, znal prawde o oszustwie ojca, ale nie, ta jego pipa tez powinna jakos inaczej zareagowac skoro jednak przybyl na wesele, bo jednak go nie olal... wytlumaczyll jej co sie z nim stalo..
i na koniec sytuacja z konca filmu, rozmawiaja przy stole, Adriana go olewa, mowi ze to koniec, nie kocha go, on niby ma ja w dupie, ona idzie - widzi jak jej stefano wali jej siostre - po czym Adriana wybiega i biegnie do niego, a on jakby nigdy nic, przyjmuje ja z ramionami... szczerze to bym jej buta sprzedal w ten glupi leb, kazal wypierniczac do swojego meza Stefano bo niby 10min wczesniej mnie nie kochalas i tyle, kolejna krotka pilka... bo teraz to raczej mam cie w dupie i tyle... ogolnie film na 3/10 bo widzialem gorsze, Caroline D'Amore mi sie podobala, no i za te cycki - niech bedzie ;p
Obym Nigdy Nie Trafil Na Takiego Gniota, aczkolwiek lubie pozniej pisac o swoich odczuciach na temat slabych filmow... ;)
- baza filmwebudziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Pamiętniki wampirów
dzisiaj (Polska)
odcinek: s3e22 -
Na Wspólnej
dzisiaj (Polska)
odcinek: odcinek:1618
-
- społecznośćrecenzje użytkowników
-
Prosta historia