NataliAAAA_2

To nie jest przyjemny film. Wymaga mocnych nerwów. Samo powiedzenie, że "trzyma w napięciu" to zdecydowanie za mało...a do tego stawia kilka ważnych pytań. Ja polecam i gwarantuję, że to jeden z tych filmów o którym nie da się zapomnieć.

• katasha20 katasha20
    ocena: 9

Popieram, mnie do dziś siedzi w pamięci. Najbardziej przerażający w tym filmie jest brak nadziei, bezradność wobec tego co się z nami dzieje. Wstrząsajacy, hipnotyzujący, świetne role aktorskie, niesamowity Arno Frisch, te jego spojrzenie w ekran, w widza - brrr...

• anankhe
    ocena: 8

Właśnie, o tym filmie trudno zapomnieć, a ja bym chciała. Chciałabym tylko dlatego, by nie wiedzieć, że na świecie jest pełno psycholi, cyników, socjopatów, którzy wszytko i wszystkich mają za nic, bo sami ustalają reguły, których w zasadzie nie ma. Oglądając film sama chciałam chwycić besjbol i przyłożyć kolesiowi, jedno jest pewne- film wzbudził we mnie agresję, i to wielką.

• Mantra_2 Mantra_2
      ocena: 5

A ja mam wrażenie,że lekko przesadzacie. Być może sami niejako nakręciliście się na "najbardziej przerażający film w historii kina" i takie są tego skutki. Ja się na filmie niesamowicie wynudziłam. A dlaczego? Bo gdzieś tu już widziałam. Nie mieliście skojarzeń z "Mechaniczną Pomarańczą"? Na mnie tamten film wywarł ogromne wrażenie, ten oglądałam w trzech częściach, bo mimowolnie odpływałam przy nim, serio. Nie wiem, być może to ja się nie znam,ale na mnie film nie zrobił większego wrażenia i zdecydowanie łatwo o nim zapomnę.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: