Kaka880

Film w sobie nie jest zły, ale obrzydziła mnie jego chudość (nie wiem czy mnie zrozumiecie) a także rosmarowane gówno na ścianach... Dla mnie troche przesadzone, az po seansie musialem cos zjesc, wiec film oceniam 5/10.

• Mariusz_760301

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• girl_blue

badźmy kulturalni. są gusta i guściki. nie obrażajmy innych użytkowników

• Mariusz_760301

Przecież napisałem prawdę - kolega sam sobie takiego nicka wybrał jak mniemam w celach czysto prowokacyjnych.

• girl_blue

jak dla mnie równie dobrze katarzyna=kaka. wiec może sie nie czepiajmy

• Kaka880

I tu sie mylisz "kolego", wziąłem taki nick bo po 1. Lubie takiego piłkarza z Realu Madryt (pewnie dla Ciebie to on też, sobie wział taki pseudonim dla prowokacji no ale cóż) po 2. Jest łatwy do zapamiętania a po 3. Nic nie wniosłeś do dyskusij, to może teraz napiszesz coś na temat?

• Mariusz_760301

A co tu wnosić? Ja tu żadnej dyskusji nie zauważyłem. Film oceniłeś po tym jak zachciało ci się po nim jeść - pozostawię to bez komentarza.

• Kaka880

Ja nie będę sie z Tobą kłócił, bo zreszta nie ma o co. " Film oceniłeś po tym jak zachciało ci się po nim jeść " niestety ale źle mnie zrozumiałeś film w sobie nie jest zły jak juz wcześniej napisałem, ale jak oglądałem ten film to poprostu mi sie słabo robiło, ponieważ nie moge zrozumieć jak człowiek sie może do takiego stanu doprowadzić (bo z tego co wiem to on na potrzeby tego filmu, schudł chyba do 39 kg jeśli sie myle to mnie popraw), i z tego powodu cięzko mi sie go oglądało.

• elena3 elena3

Miałam to samo wrażenie.
                P.S.Nie warto dyskutować z ludźmi,którzy i tak Cię nie zrozumieją:-))))

• Kaka880

Masz racje nie warto, ale nie lubie jak ktoś mi coś zarzuca i mowi, że wszystko co robie to dla prowokacji a tak jest w powyższej sytuacji. Pozdrawiam :)

• elena3 elena3

Dla mnie Kaka to oczywiste nawiązanie do piłkarza-niestety dla innych nie.Szkoda.

• HRA HRA

Ludziom dojrzałym Kaka kojarzy sie z piłkarzem, a dzieciom Kaka kojarzy się.......Lepiej już to zostawmy.

Miło Cie widzieć Leno Szanowna

• elena3 elena3

Witaj po jasnej stronie mocy:-))))

• hejmo
                          ocena: 6

Film mnie nie zachwycił. Jest niezły. Biorąc pod uwagę, że to debiut reżyserski tym bardziej należy mu się uznanie. Nie zgadzam się jednak z założycielem wątku. Pewne tematy nie mogą zostać pokazane w sposób "sterylny" (dosłownie i w przenośni). Nie chodzi o patetyczne przedstawienie grupy bohaterskich dysydentów, tylko o to, by przedstawić brutalną rzeczywistość. Taką nienormalną normalność.

• elena3 elena3

Rozumiem.Myślę,że dzięki ,,takim" scenom ten film naprawdę przemawia do widza.

• Pablo93 Pablo93
    ocena: 7

Myślę, że właśnie o to chodziło, nie?

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: